TIPS

14 εναλλακτικοί τρόποι να τυλίξεις τα δώρα σου

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη που έχουμε τα Χριστούγεννα είναι να αγοράσουμε το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους μας. Για αυτό καταλήγουμε να τρέχουμε μέχρι τελευταία στιγμή στα μαγαζιά ψάχνοντας τα ράφια για το μοναδικό, για αυτό το δώρο που θα χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στον παραλήπτη.

Ακόμα και αν δεν έχουμε βρει όμως αυτό που ψάχναμε, είτε γιατί είναι πολύ ακριβό είτε γιατί δεν το βρήκαμε πουθενά μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση με ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό περιτύλιγμα. Ναι, προφανώς και μετράει ο τρόπος που θα τυλίξεις το δώρο σου, τις περισσότερες φορές μάλιστα κάνει τη διαφορά!

Γιατί λοιπόν να μείνεις στα βαρετά χαρτιά περιτυλίγματος; Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και βάλε στο παιχνίδι χαρτιά και υφάσματα με διάφορες υφές και χρώματα, κορδέλες και δαντέλες, σφραγίδες, γκλίτερ (πάντα χρειάζεται λίγο γκλίτερ), στολίδια, φρέσκα λουλούδια και μπισκότα και κλέψε την παράσταση!

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες που θα σου δώσουν έμπνευση για να τυλίξεις εναλλακτικά τα δώρα σου.