VIRAL

5χρονη με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς παντρεύεται τον 6χρονο έρωτα της ζωής της

Η πεντάχρονη Sophia Chiappalone γεννήθηκε με κάποια ασθένεια στην καρδιά, η οποία μέχρι στιγμής την έχει βάλει τρεις φορές στο νοσοκομείο για χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς. Έχει προγραμματισμένη ακόμα μία, στα μέσα Νοεμβρίου, αλλά πριν από αυτή, ήθελε να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα, το οποίο και έγινε viral.

Συγκεκριμένα, είπε στη μαμά της ότι θέλει να παντρευτεί τον αγαπημένο της από το νηπιαγωγείο, τον 6χρονο Hunter Laferriere. Έτσι η μαμά της, Kristy Somerset-Chiappalone, επικοινώνησε με τη μαμά του αγοριού, Tracy Laferriere, η οποία και ανέλαβε να μεταφέρει στον γιο της την πρόταση της μικρής Sophia.

Ο Hunter συμφώνησε αμέσως να κάνει τον γαμπρό, αφού όπως είπε η μητέρα του “θα έκανε τα πάντα για να την κάνει χαρούμενη. Εκείνη πάντα παίζει μαζί του Mario, οπότε πιστεύω πως ευχαρίστως θα την παντρευόταν. Έχουν μαγνητική χημεία, είναι υπέροχο να τους βλέπεις μαζί”.

Οι δύο οικογένειες κανόνισαν άμεσα μια φωτογράφιση, κι έτσι η Sophia και ο Hunter ντύθηκαν νύφη και γαμπρός στις πιο χαριτωμένες και όμορφες εικόνες που θα δεις σήμερα.