LIFE

Το φθινόπωρο ταξιδεύουμε αεροπορικώς και κερδίζουμε έκπτωση 20 ευρώ

Αν θέλεις, λένε, να καταλάβεις την πραγματική ταυτότητα ενός προορισμού πρέπει να τον επισκεφτείς ή το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

 Ο καιρός είναι με το μέρος μας και μπορούμε να κάνουμε ατελείωτες βόλτες, τα χρώματα της φύσης είναι πιο έντονα, η εξυπηρέτηση που δεχόμαστε στα ξενοδοχεία και τα μαγαζιά είναι ανώτερου επιπέδου καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν διαταράσσονται από την προσδοκία γιορτών και διακοπών, ούτε από μεγάλα πλήθη τουριστών και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε την εξόρμησή μας, ή αλλιώς το ιδανικό break που χαρίσαμε στον εαυτό μας μεταξύ καλοκαιριού και Χριστουγέννων.

 Βέβαια, μπορεί εμείς να… χαρίσαμε στον εαυτό μας αυτό το μικρό ή μεγαλύτερο διάλειμμα, με τη σειρά της όμως η Mastercard σε συνεργασία με την airtickets μας ταξιδεύουν στον προορισμό της επιλογής μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βγούμε κερδισμένοι, προσφέροντάς μας έκπτωση στην αγορά αεροπορικών εισιτηρίων!

Πιο συγκεκριμένα, κλείνοντας τα εισιτήριά μας στην airtickets με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) για οποιονδήποτε προορισμό, από τις 26 Οκτωβρίου έως εξαντλήσεως της προσφοράς, κερδίζουμε άμεσα €20 έκπτωση στην αξία του εισιτηρίου.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να φτιάξουμε τη βαλίτσα και την χειραποσκευή μας. Ειδικά για την χειραποσκευή μην ξεχάσεις:

-Μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στην καμπίνα επιβατών μία χειραποσκευή συνήθως

όχι βαρύτερη από 10 κιλά και μεγέθους 55x40x20.

-Δεν παίρνουμε μαζί μας υγρά σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 100ml. Πολύς

κόσμος μπερδεύεται και νομίζει πως σημασία έχει πόσα ml είναι το υγρό, ενώ αυτό

που ελέγχεται είναι η συσκευασία, ανεξαρτήτως του αν είναι ή όχι γεμάτη.

-Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο συσκευασίες με διάφορες χωρητικότητες κάτω των

100ml και να τις γεμίσετε με τα υγρά που θέλετε να μεταφέρετε.

-Ως υγρό θεωρείται οτιδήποτε δεν είναι στερεό ή αέριο, όπως για παράδειγμα τα τζελ

ή οι κρέμες. 

-Τα μπουκαλάκια μπαίνουν σε ειδικές πλαστικές σακούλες (θα σας δώσουν στο

αεροδρόμιο) και η μέγιστη αναλογία υγρών ανά επιβάτη είναι το 1 λίτρο.

Κάνε like στη σελίδα της Mastercard στο Facebook και follow στο λογαριασμό της στο Instagram για να μην χάνεις τα προνόμια που σου δίνει η Mastercard κάρτα σου.