LIFE

O σύμμαχός σου για να κάνεις το σιδέρωμα “παιχνιδάκι”

Στη λίστα με τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού, το σιδέρωμα - για τις περισσότερες από εμάς - βρίσκεται αρκετά ψηλά. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες που το αγαπούν. Τα ρούχα στο καλάθι "βουνό" κι εσύ σε μια γωνιά να τα βλέπεις και να σκέφτεσαι πότε θα βρεις τον χρόνο να τα σιδερώσεις. Το αποφεύγεις όσο μπορείς, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνεις. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχει τρόπος να κάνεις την όλη διαδικασία πιο εύκολη και γρήγορη.

Ο τρόπος ακούει στο όνομα “PerfectCare Elite Plus”. Το Philips PerfectCare Elite Plus, είναι τώρα ακόμα πιο έξυπνο. Είναι η ισχυρότερη και γρηγορότερη γεννήτρια ατμού στον κόσμο*. Με καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αυτό το πανίσχυρο σύστημα σιδερώματος σου δίνει την κατάλληλη ποσότητα ατμού ακριβώς όταν τη χρειάζεσαι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα τελεώνεις γρήγορα με το σιδέρωμα, με αποτέλεσμα να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσεις στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δεν θα σε πιάνει “πονοκέφαλος” στη θέα των ρούχων που περιμένουν. Δεν θα σκέφτεσαι από την ώρα που βάζεις τα ρούχα στα άπλυτα ότι θα χρειαστούν σιδέρωμα. Το PerfectCare Elite Plus υπόσχεται ένα γρήγορο, ισχυρό και χωρίς κόπο σιδέρωμα, ώστε πάντα να αισθάνεσαι όμορφα και να δείχνεις άψογη στα ρούχα σου, χωρίς να χάνεις πολύ χρόνο.

Για να πειστείς, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στα έξι στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

#1: Έξυπνο αυτόματο σύστημα ατμού

Ο έξυπνος αισθητήρας DynamiQ γνωρίζει ακριβώς πότε και πώς κινείται το σίδερο, παρέχοντας ισχυρή βολή ατμού όπου το χρειάζεσαι περισσότερο – για ευκολότερο σιδέρωμα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

#2: Σιδέρωμα χωρίς καψίματα

Η τεχνολογία OptimalTEMP, η οποία δημιουργήθηκε από τη Philips, ευγγυάται το σιδέρωμα χωρίς καψίματα. Το σύστημα σιδερώματός σου βρίσκεται πάντα στην τέλεια θερμοκρασία για να σιδερώσει όλα τα υφάσματα χωρίς κόπο. Μπορείς να σιδερώσεις από jean μέχρι μεταξωτά χωρίς να χρειαστεί να αλλάζεις ρυθμίσεις, εξοικονομώντας έτσι χρόνο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

#3 Κάθετος ατμός για φρεσκάρισμα των ρούχων

Το εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο είναι ιδανικό για να σιδερώνεις άνετα σε κάθετη θέση. Ανεξάρτητα από τη δυσκολία των ρούχων που έχεις να σιδερώσεις με το Philips PerfectCare Elite Plus έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

 

#4: Η σιωπή είναι “χρυσός”

Τα φίλτρα σίγασης και η πλατφόρμα απορρόφησης ήχου βοηθούν έτσι ώστε ο θόρυβος από την ισχυρή ατμογεννήτρια να περιορίζεται στο ελάχιστο.

#5: Πλάκα T-IonicGlide

Η πλάκα T-ionicGlide είναι η καλύτερη πλάκα για απόλυτη απόδοση ολίσθησης και μέγιστη αντοχή στις γρατσουνιές. Η βάση της από ανοξείδωτο χάλυβα βάση είναι δύο φορές πιο σκληρή από μια κανονική βάση από αλουμίνιο και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επίστρωση 6 στρώσεων με προηγμένη στρώση τιτανίου γλιστράει εύκολα, για τα γρηγορότερα αποτελέσματα που έχεις δει ποτέ.

 

#6: Με εύκολη αφαλάτωση

Το εύκολο σύστημα αφαλάτωσης Easy De-Calc Plus συλλέγει τα υπολείμματα αλάτων, και σε ειδοποιεί με ηχητική και φωτεινή ένδειξη όταν χρειάζεται να πραγματοποιήσεις αφαλάτωση.

*Steam rate (norm IEC60311), vs τα 10 bestselling συστήματα σιδερώματος; Δοκιμάστηκε τον Απρίλιο του 2017