LIFE

Καλοκαιρινοί προορισμοί που συνδυάζουν wellness και χαλάρωση

Τα κορίτσια που αγαπούν την άσκηση, την ευεξία ή θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουν προορισμούς που μπορούν να τους χαρίσουν τις στιγμές που αναζητούν. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία ή αν θέλεις να κάνεις διαφορετικές διακοπές, δίνοντας περισσότερο βάση στο well being, με yoga retreats, ή ανακαλύπτοντας ταξίδια wellness που συνδυάζουν την καλοκαιρινή διασκέδαση με τη σωματική άσκηση. Οι παρακάτω προτάσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Just Relax- Παραλία Αλμυρού, Κέρκυρα

Κάπου στη μαγευτική Κέρκυρα, θα επανασυνδεθείς με τις αισθήσεις και τον εαυτό σου μέσα με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων της yoga (hatha, vinyasa, yin, ashtanga). Ένας υπέροχος συνδυασμός καθημερινής yoga με τη χαλάρωση της θάλασσας και την απόλυση ντόπιων εδεσμάτων.

Πεζοπορία και yoga στην Κω (Asklipion Valley guesthouse)

Μία ποικιλία δραστηριοτήτων με θερμά λουτρά, πεζοπορίες, διαλογισμό στο ηλιοβασίλεμα, yoga και φυσικά πλούσιο πρωινό. Μπορείς να κάνεις ποδήλατο, να κολυμπήσεις στη θάλασσα, να κάνεις βαρκάδα και να χαλαρώσεις με απολαυστικά μασάζ.

Sky Retreats- Τhe Pelagos Hotel, Σαντορίνη

Είχες φανταστεί ότι μπορείς να κάνεις yoga και pilates σε λευκά bungalows με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης; Κι όμως μπορείς. Πεζοπορία στην Οία, καθημερινή yoga και pilates για όλα τα επίπεδα και χορτοφαγικά γεύματα.

Yoga στην Κρήτη- Ξενοδοχείο Βελάνι (Αβδού)

Μία «μοντέρνα Οδύσσεια εμπειριών» με yin και vinyasa yoga, καθώς και διαλογισμό. Συνδυαστικά με τη χαλάρωση στην πισίνα και την υπέροχη κρητική κουζίνα, ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου. Μπορείς να κάνεις ιππασία και διάφορες θεραπείες σώματος.

Fitland- Κουφονήσια

Ένα πολύ ιδιαίτερο event έρχεται στα Κουφονήσια από τις 12-14 Ιουλίου για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα sports και την άθληση με τις χαλαρές διακοπές. Ένα τριήμερο με pilates, stretching, beach games στην άμμο, υγιεινά smoothies αλλά και χαλαρά cocktails για να κλείσεις την ημέρα σου. Μία ξεχωριστή εμπειρία σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Amirandes, Grecotel Exclusive Resort- Κρήτη

Στην ανατολική Κρήτη, θα βρεις ένα πεντάστερο resort που συνδυάζει (πολυτελώς) τη χαλάρωση με τo wellness, με yoga, pilates και ένα υπέροχο spa που εξειδικεύεται σε αγιουρβεδικές θεραπείες από ινδική ομάδα.

Grand Forest- Μέτσοβο

Το πανέμορφο και καταπράσινο Μέτσοβο σε περιμένει σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο μέσα στη φύση για να απολαύσεις φανταστικές θεραπείες στο spa, πισίνες, γυμναστήριο αλλά και βόλτες στον καθαρό αέρα της Πίνδου. Το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις ιππασία, να πας για κυνήγι άγριας τρούφας και να τσεκάρεις εξορμήσεις στον Αώο και το Εθνικό Πάρκο της Πίνδου.

24MEDIA

Φωτογραφία: Ladylike.gr/Αγγελική Καλαμαρά

Και επειδή όπως φροντίζεις το μέσα σου, πρέπει να φροντίζεις και το έξω σου, μην ξεχνάς την ανάγκη βαθιάς ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου αμέσως μετά την έκθεσή σου στον ήλιο. Δροσιστικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο NIVEA SUN After Sun Moisture με Ale Vera και έλαιο Αβοκάντο για να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου και να σου αφήνει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Για αυτούς που έμειναν λίγο περισσότερο κάτω από τον ήλιο… λοσιόν NIVEA SUN Άμεσης Ανακούφισης με ειδική καταπραϋντική σύνθεση που αντιμετωπίζει την ερυθρότητα της επιδερμίδας και μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Τέλος, εάν είσαι από αυτούς που τους πάει το μαύρισμα.. ενυδατικό NIVEA SUN After Sun Επιμήκυνσης Μαυρίσματος που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί. Η ειδική σύνθεση του με φυτικό εκχύλισμα προμελανίνης, ενισχύει τη φυσική διαδικασία παραγωγής μελανίνης της επιδερμίδας και διατηρεί το μαύρισμα για μεγαλύτερο διάστημα!