LIFE

Η τεχνολογία φέρνει κοντά μας αυτούς που αγαπάμε

Λέμε συχνά πως η τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες έχει σημειώσει άλματα, δεν ξέρω όμως πόσο συχνά συνειδητοποιούμε και το πόσο έχει επηρεάσει στην πράξη τις ζωές μας. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε πρακτικά ζητήματα, όπως το να οργανώσουμε ένα ταξίδι, ή να αγοράσουμε κάτι από το εξωτερικό, αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές μας σχέσεις, με τους φίλους, την οικογένειά μας, ακόμα και με τον σύντροφό μας.

Σκέψου μόνο πόσες φορές έχεις νιώσει τη ζεστασιά, το αίσθημα θαλπωρής που μπορούν να σου δημιουργήσουν μόνο οι δικοί σου αγαπημένοι άνθρωποι, χωρίς καν να είναι δίπλα σου, απλά και μόνο κοιτάζοντας μια φωτογραφία που σου έστειλαν, ή μετά από μία βιντεοκλήση.

Πλέον, μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί #DoWhatYouCan’t και όλες αυτές οι δυνατότητες που μας δίνει το κινητό μας τηλέφωνο διαρκώς εξελίσσονται. Μπορεί εσύ να σπουδάζεις μακριά από την οικογένεια και τους φίλους σου, ή η κολλητή σου να δουλεύει πλέον στο εξωτερικό, ο φίλος σου να είναι στον στρατό, όλα αυτά είναι καθημερινά ενδεχόμενα και σενάρια που ορισμένες φορές σε κάνουν να νιώθεις πως χάνεις εξελίξεις από τη ζωή τους, ή πως πιο απλά θα ήθελες να τους έχεις δίπλα σου για τις γιορτές.

 

Γιατί να μην εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που σου δίνει η τεχνολογία της και γιατί να μην τους «φέρεις» κοντά σου; Σκέψου μόνο πως στο νέο οικοσύστημα που μας συστήνει η Samsung μπορούμε να είμαστε διαρκώς συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και να μοιραζόμαστε μαζί τους στιγμές οπουδήποτε και οποτεδήποτε, μέσω ενός smart things cloud που θα μας προσφέρει άπειρες δυνατότητες.

Μπορείτε να ανοίξετε τα δώρα σας ταυτόχρονα και να δεις την έκπληξη και την χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της κολλητής σου όταν θα φορέσει το Galaxy Watch που της πήρες, ή να δεις στο Galaxy Tab S4 το βίντεο που τράβηξε ο αδερφός σου από το οικογενειακό τραπέζι, με τόσο ρεαλισμό σαν να ήσουν εκεί –και  μεταξύ μας, να θυμηθείς γιατί φέτος προτίμησες να κάνεις διακοπές μόνη σου με τις φίλες σου στο εξωτερικό!-

Τα χιλιόμετρα πλέον καλύπτονται πιο εύκολα και τα smartphones μας, όπως το Galaxy S9  ή το Galaxy Note9, είναι πολλά παραπάνω από απλά κινητά, είναι ο τρόπος μας για να είμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας οπότε το έχουμε ή το έχουν ανάγκη. Είναι ο τρόπος μας να κάνουμε γιορτές όλοι μαζί, χωρίς να είμαστε μαζί. Αν το καλοσκεφτείς, είναι σχεδόν μαγικό!

 

Άρθρο χορηγούμενο από τη Samsung