LIFE

Γιατί αγαπάμε όλα αυτά που αντέχουν στον χρόνο

Σου έχει τύχει ποτέ να βρεις τυχαία στο σπίτι κάτι από τα παλιά, το αγαπημένο μπλουζάκι της μεγάλης σου αδερφής που δεν αποχωριζόταν ποτέ, ένα κόσμημα που είχε δώσει η γιαγιά σου στη μαμά σου και έχει πάνω του χαραγμένες χιλιάδες αναμνήσεις, ένα τσαντάκι της μαμάς σου που στις πρώτες σου εξόδους «έκλεβες» για να βγεις. Τα μάτια σου λάμπουν από χαρά τη στιγμή της "ανακάλυψης"! Είτε επειδή έχει συναισθηματική αξία, είτε επειδή το έχεις συνδυάσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Αυτοί είναι - κατά βάση - και οι λόγοι που αγαπάμε όλα αυτά που αντέχουν στο χρόνο. Και για να πούμε την αλήθεια, το διαχρονικό είναι πάντα επίκαιρο.

Το “διαχρονικό” μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, μνήμες, όμορφες εικόνες και στιγμές. Μπορεί να είναι ένα αντικείμενο, μια κατάσταση, μια φιλία, ένα πρόσωπο που υπάρχει πάντα εκεί στη ζωή σου, δίπλα σου στα καλά και στα κακά. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν αλλάξουν οι συνήθειες σου, κάποια πράγματα μένουν ίδια ή αλλάζουν τόσο όσο για να μας θυμίζουν τα παλιά, αλλά να παραμένουν διαχρονικά. Με λίγα λόγια, κάποια πράγματα εξακολουθούν να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου.

 

Ένας φίλος, μια φίλη, ένα αγαπημένο πρόσωπο, μια συνήθεια που δεν αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων, μια βόλτα για μια μπύρα σε ένα κλασικό στέκι. Ένα μπουκάλι. Ένα μπουκάλι, όσο μικρό κι αν ακούγεται, μπορεί να κουβαλά πάνω του χιλιάδες αναμνήσεις. Τραπέζια με φίλους, με οικογένεια, γέλια, χαρές, όμορφες στιγμές που έχουν γίνει γλυκές νοσταλγικές αναμνήσεις, με το πέρας του χρόνου. Και ποιος δεν έχει τσουγκρίσει ένα μπουκάλι FIX στο τραπέζι της ταβέρνας με τους φίλους του; Η αγαπημένη FIX είναι το στοιχείο εκείνο που συμπληρώνει όλες τις αγαπημένες, διαχρονικές στιγμές. Είναι η μπύρα που πρωταγωνιστεί παντού, που τη θυμάσαι από το παρελθόν, τη θέλεις στο παρόν και θα σε συντροφεύει και στο μέλλον, στο καθημερινό τραπέζι, στις παρέες, στο σινεμά, στη βόλτα.

 

Και η FIX που αγαπάμε ήρθε…εἰς νέαν φιάλην, ἄρτι ἀφιχθεῖσα ἀπό τό παρελθόν, και μας προσφέρει την ίδια απόλαυση, γεμίζοντας όχι μόνο τα ποτήρια αλλά και τις καρδιές μας.

Οι νέες φιάλες, το σήμα κατατεθέν της ιστορικότερης ελληνικής μπύρας, επανέρχονται στο τραπέζι μας για να μας υπενθυμίσουν ότι το αυθεντικό είναι πάντα διαχρονικό. Αντέχει στον χρόνο, ωριμάζει και εξελίσσεται.

 

Τώρα πια, θα απολαμβάνουμε την αυθεντική γεύση της FIX στη νέα φιάλη, όπως παλιά… κρατώντας τις αναμνήσεις ζωντανές, σε ρετρό εμφάνιση!