SHOPPING

6 προσφορές για φαγητό στην Αθήνα

Αν δεν ανήκεις στις εξαιρέσεις, λογικά τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές βρίσκεσαι στη δουλειά, στο Πανεπιστήμιο και σκέφτεσαι τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Είναι δύσκολη η επαναφορά αλλά μη σε παίρνει από κάτω.

Βγες μια βόλτα! Ένα βράδυ, απόψε ας πούμε, άφησε την κουζίνα και διάλεξε να φας με το αγόρι ή την κολλητή σου, σε ένα από τα μέρη που εντοπίσαμε ότι υπάρχουν σούπερ προσφορές. Κάν’ τες δικές σου με ένα κλικ και καλή όρεξη.

Ιταλικό στο “Da Nonna” >> Δύο άτομα 12€

 

Τι θα έλεγες για Χαλάνδρι και τη φημισμένη trattoria Da Nonna; Για λίγες ώρες, μπορείς να απολαύσεις τα πιάτα της, πληρώνοντας 12 ευρώ για μενού 2-3 ατόμων. Με λίγα λόγια, να γλιτώσεις 13 ευρώ, καθώς κανονικά το συγκεκριμένο μενού κοστίζει 25 ευρώ.

Απεριόριστο φαγητό στο “Κεφτές και δε Φταις” >> Ένα άτομο 12€

 

Μην φας όλη την ημέρα και το βράδυ πήγαινε στο “Κεφτές και δε Φταις” στη Νέα Σμύρνη, να χορτάσεις με ό,τι τραβάει η όρεξη σου από ορεκτικά, σαλάτες, κεφτέδες και ποτά. Απεριόριστο μενού με 12 ευρώ το άτομο.

Ανατολίτικες γεύσεις στο “Λιβανέζικο” >> Δύο άτομα 24€

 

Αν ψάχνεις κάτι ξεχωριστό, έφυγες για Γλυφάδα και “Το Λιβανέζικο”. Ετοιμάσου για ένα γευστικό ταξίδι στην Ανατολή στη μισή τιμή. Για λίγες ώρες, ένα πλήρες γεύμα για δύο άτομα μπορείς να το κάνεις δικό σου με 24 ευρώ, όταν η αρχική τιμή είναι 51 ευρώ. Έκπτωση 53%!

Μενού με θέα στο Anemos >> Δύο άτομα 19€

 

Ποιος είπε ότι ένα ρομαντικό γεύμα προϋποθέτει να χαλάσεις μια περιουσία; Στο Anemos της Πετρούπολης, για λίγες ώρες, μπορείς να έχεις γεύμα για εσένα και τον καλό σου με 19 ευρώ. Στη μισή τιμή δηλαδή και με θέα την Αθήνα.

Μεζέδες στην Καισαριανή >> Δύο άτομα 13,90€

 

Αν έχεις όρεξη για μεζέδες, τότε κάνε προς Καισαριανή και τον “Λόρδο mezedaki”.  Για λίγες ώρες, θα βρεις μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή, μόνο με 13,90 ευρώ δηλαδή με έκπτωση 42%!

Μενού στο Meat House >> Δύο άτομα 19€

 

Η μοντέρνα εκδοχή της ταβέρνας, σε περιμένει στη Νέα Σμύρνη. Το Meat House είναι γνωστό για τα πιάτα του και τον ωραίο του χώρο. Αν πας αυτή την εποχή εκτός από το ότι θα απολαύσεις δροσιά στην αυλή, θα έχεις τη δυνατότητα να φας ένα πλήρες μενού εσύ και η φίλη ή ο φίλος σου, στη μισή τιμή.