LIFE

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει την αισθητική στο account και τη ζωή της

Είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα accounts τα οποία έχουν την συνέπεια και την αισθητική της Έβελυν Καζαντζόγλου. Κι αυτό είναι μία παραδοχή που πιστώνεται εξ ολοκλήρου αυτό το τόσο εργατικό κορίτσι που αποφάσισε πριν λίγα χρόνια να μας βάλει με αυτόν τον τρόπο στην καθημερινότητά της και να δείξει κομμάτια του styling και της αισθητικής της.

Δεδομένα όμορφη, με πολύ συγκεκριμένες γραμμές στην αισθητική της και με περιόδους που παθιάζεται με συγκεκριμένα χρώματα, υφές και τάσεις, η Έβελυν παρουσιάζει έναν πραγματικά πολυεπίπεδο κόσμο ομορφιάς και στιλ. Έναν κόσμο που ταιριάζει υπέροχα με το ρολόι που φορά στον καρπό της.

Συναντήσαμε την Έβελυν στα γυρίσματα ενός πανέμορφου αισθητικά βίντεο για την ζωή της με την IWC. Δες το βίντεο κι ύστερα θα πούμε περισσότερα για το στιλ και την αισθητική της.

 

Το ότι περνά πάρα πολύ χρόνο ασχολούμενη με το account της είναι κάτι που παραδέχεται και η ίδια στα λεγόμενά της. “Το πιο σημαντικό για εμένα στο account μου είναι η αισθητική. Ξοδεύω πάρα πολύ χρόνο για να έχω το τέλειο αποτέλεσμα. Θέλω να είναι όλα φανταστικά”. Το ευτυχές για εκείνη είναι ότι είναι πράγματι όλα φανταστικά. Τι είναι όμως εκείνο που την δυσκολεύει και την αγχώνει σε αυτή τη διαδικασία; “Το πιο απαιτητικό κομμάτι στη δουλειά είναι η δημιουργικότητα. Τη στιγμή που ξεμένω από έμπνευση, με πιάνει πανικός”.

Στις φωτογραφήσεις της μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει διαφορετικές παρατηρήσεις. Να δει patterns και αγαπημένα της χρώματα, να δει ρούχα για κάθε πιθανή περίσταση. Θα δει όμως και πολλά πολλά αξεσουάρ, όπως το IWC ρολόι στον καρπό της. “Ένα στοιχείο που συναντά κανείς στις φωτογραφήσεις μου είναι τα αξεσουάρ. Ένα ωραίο ρολόι, ένα ωραίο σκουλαρίκι, μια ζώνη, αυτά είναι τα πιο σημαντικά”.

 

Γιατί όμως φορά ένα ρολόι στον καρπό της; “Φοράω ένα ρολόι στον καρπό μου, όχι τόσο για να κοιτάω την ώρα αλλά γιατί πιστεύω ότι styling is everything. Κι ένα ρολόι ολοκληρώνει το στιλ μου”. Δεν θα μπορούσε όμως να φορά οποιοδήποτε ρολόι στον καρπό της. Για ένα κορίτσι που ποντάρει τόσα πολλά στην αισθητική, το ρολόι δεν θα μπορούσε να είναι μια τυχαία επιλογή. “Αυτό που αγαπάω στο συγκεκριμένο ρολόι που φοράω, το IWC Da Vinci είναι το γεγονός ότι μπορώ να αλλάζω τα λουράκια πολύ συχνά, ανάλογα με τη διάθεσή μου και το styling μου φυσικά”.

Τα ρολόγια της IWC, τα έχουμε δει ξανά σε αυτό το site μέσα από αφιερώματα και φωτογραφίσεις. Το γιατί ταιριάζουν τόσο πολύ στο στιλ μιας γυναίκας, έρχεται σχεδόν φυσικό αν ρίξεις μια ματιά στις διάφορες οικογένειες ρολογιών του brand. Από τη μία υπάρχουν οι λεπτές φίνες γραμμές στα Da Vinci και τα Portofino, που κερδίζουν συνήθως το γυναικείο φύλο και από την άλλη υπάρχουν οι μεγάλες κάσες και τα πιο “ανδρικά” ρολόγια του brand που ταιριάζουν όμως τόσο πολύ σε έναν γυναικείο καρπό.

Το IWC Da Vinci Automatic 36

“Τα ρολόγια της IWC ταιριάζουν στο δικό μου στιλ γιατί είναι νεανικά και έχουν και ένα τουιστ vintage, κι αυτό υπάρχει γενικότερα στο λουκ μου και στην όλη αισθητική που έχω ακόμα και στο σπίτι μου. Η ζωή μου με την IWC συνοψίζεται σε δύο λέξεις. Ποιότητα και οργάνωση”. Λέξεις που διέπουν όχι μόνο το account της αλλά και εν γένει την παρουσία της στο χώρο της μόδας τόσα χρόνια.

Η πρωινή μας συνάντηση με την Έβελυν κόντευε στο τέλος της και είχαμε προλάβει να δούμε μόλις την πρωινή της φωτογράφηση αλλά και την προετοιμασία νωρίτερα στο σπίτι της. “Η τυπική μου ημέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ περιλαμβάνει έναν πολύ ωραίο καφέ το πρωί, αμέσως τηλεφώνημα στον φωτογράφο μου για να συναντηθούμε ελπίζοντας ότι θα έχουμε και μία πολύ ωραία ημέρα, καιρικά μιλώντας. Μετά ακολουθούν πολλά ραντεβού, πολλά meetings, ενώ το τελείωμα της ημέρας με βρίσκει συνήθως σε ένα πολύ ωραίο δείπνο με τους φίλους μου”.

 

Μοιάζει σίγουρα όμορφη αυτή η ζωή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Εμείς ακολουθήσαμε κι άλλους ανθρώπους που η αισθητική τους ταιριάζει με εκείνη της IWC. Παρακολούθησε κι άλλες ιστορίες μέσα από το βίντεο που ετοίμασε το brand και τα δικά μας αφιερώματα στους ανθρώπους αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Instagram account της IWC.