TRAVEL

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές

"Εσείς πότε θα πάτε διακοπες;" 

-"Το Σεπτέμβριο!"

Μια απάντηση που ακούμε όλο και πιο συχνά τελευταία.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Σεπτέμβριος ήταν ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, τα τελευταία χρόνια είναι ο μήνας των καλοκαιρινών εξορμήσεων. Όλο και περισσότεροι Έλληνες τουρίστες προγραμματίζουν πια τις διακοπές τους μετά το τέλος Αυγούστου.

Πολλοί είναι οι λόγοι που κάνουν το Σεπτέμβριο να θεωρείται ιδανικός μήνας για διακοπές. Μετά το συνωστισμό που επικρατεί στα νησιά ειδικά την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου είναι γεγονός πως το Σεπτέμβριο η τουριστική κίνηση επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα και το κάθε μέρος σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Δε χρειάζεται λοιπόν να ταλαιπωρείσαι από την κίνηση στο λιμάνι, ούτε από την κίνηση στο νησί για να φτάσεις κάθε μέρα στην παραλία. Ο καφές έρχεται στην ώρα του το ίδιο και το φαγητό. Επιπλέον γλιτώνεις και το κυνήγι της ξαπλώστρας.

Ακόμη και αν θέλεις να επισκεφθείς αξιοθέατα δε χρειάζεται να περιμένεις σε ατελείωτες ουρές αναμονής μέσα στη ζέστη. Οι τιμές στο φαγητό, στη διασκέδαση και κυρίως στα καταλύματα είναι πιο οικονομικές και οι επιλογές περισσότερες. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που θες και σε καλύτερη τιμή απ’ ότι τους προηγούμενους μήνες.

Σύμφωνα με το δημοφιλέστερο on line travel agency www.18-24.gr οι κρατήσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς για το μήνα Σεπτέμβριο παρουσιάζουν κάθε χρόνο αύξηση 10% με τα νησιά των Κυκλάδων και τις Σποράδες να έχουν και τον ένατο μήνα του χρόνου την τιμητική τους. Πάρος, Νάξος, Μήλος, Ίος, Σύρος, Σκιάθος και Σκόπελος έρχονται πρώτα στη λίστα επιλογής των Ελλήνων τουριστών όπως μας ενημερώνει η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων.

Αξίζει λοιπόν η αναμονή των διακοπών για να απολαύσεις τους δημοφιλέστερους προορισμούς στα καλύτερα τους.

Μπες τώρα στο www.18-24.gr και βρες το δικό σου ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών γιατί ο Σεπτέμβριος πλησιάζει.