TIPS

Το κόλπο για να εμποδίσεις τη σκούπα να ρουφάει κέρματα

Διανύουμε πλέον το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και αν έχουν προηγηθεί διακοπές ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Τώρα είναι η εποχή της αιματηρής οικονομίας, που ψάχνεις τα πανωφόρια σου για ξεχασμένα ευρώ για να κυλήσει ο μήνας στο τέλος του χωρίς απρόοπτα.

Όπως καταλαβαίνεις είναι καιρός να σταματήσεις να χάνεις τα κέρματά που σου έχουν πέσει σε αθέατες γωνίες του σπιτιού από τις τσέπες απλά και μόνο επειδή αποφάσισες να βάλεις σκούπα. Κι εμείς σου έχουμε την ιδανική λύση και για να τα εντοπίζεις και για να μην τα χάνεις πια στον πάτο της σακούλας. Και καθαριότητα και οικονομία έχει το μενού.

Διάβασε κι αυτό: Το πανέξυπνο κόλπο που θα διατηρεί την τοστιέρα σου πάντα καθαρή. Διπλό τυρί κυρ Στέφανε

Η λύση είναι απλή και ανέξοδη γιατί είπαμε, δεν είναι καιρός αυτός για έξοδα. Παίρνεις ένα παλιό καλσόν από αυτά που δεν χρησιμοποιείς πια και με ένα ψαλίδι κόβεις το ένα πόδι και το «φοράς» στην κεφαλή της σκούπας σου.

Έτσι ναι μεν η σκούπα θα ρουφάει τη σκόνη και τα χνούδια αλλά τα μεγάλα αντικείμενα όπως τα κέρματα, τα σκουλαρίκια που μπορεί να έχουν βρεθεί στα πιο ακατάλληλα σημεία, αλλά και τα λαστιχάκια για τα μαλλιά που επίσης πάντα χάνεις θα βρεθούν μπροστά σου ως διά μαγείας.

Με ευχαριστείς αργότερα, αφού γεμίσεις τις τσέπες σου με τα δεκάλεπτα που βρήκες.