Ο τρόπος να σταματήσουν να τρίζουν τα ξύλινα πατώματα

Τώρα που βγήκαν τα χαλιά ξεκίνησε το τρίψιμο.

Έχουν φύγει τα χαλιά εδώ και πολύ καιρό και έχουν εμφανιστεί τα υπέροχα ξύλινα πατώματα του σπιτιού σου. Από την πρώτη στιγμή τα αγάπησες και ήταν ένας από τους λόγους που έκλεισες το διαμέρισμα. Τα γυαλίζεις με επιμέλεια κάθε 6 μήνες όμως η φθορά είναι αναπόφευκτη. Κάθε βήμα κι ένα ενοχλητικό τρίψιμο που θυμίζει άνοιγμα ντουλάπας.

Να θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ για να βάλεις ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και να το σκέφτεσαι. Υπάρχει τρόπος να πάψεις να ακούς το «κριτς-κριτς».

Θα χρειαστείς λίγο ταλκ και μία σκούπα. Θα ρίξεις προσεκτικά στα χωρίσματα και θα κουνήσεις ελαφρά το πάτωμα ώστε να μπει στο εσωτερικό τους.

Στη συνέχεια θα σκουπίσεις το πάτωμα ώστε να φύγουν τα περιττά και να μη γεμίσει και το σπίτι άσπρες πατημασιές. Καλό θα ήταν να μην επιδοθείς σε σφουγγάρισμα επιμέλειας για δύο ημέρες ώστε να μείνει το ταλκ εκεί που πρέπει.

Τώρα μπορείς να σηκωθείς εν τω μέσω της νυκτός χωρίς να ενοχλήσεις κανέναν, ούτε καν τους από κάτω. Κάνε τα βήματά σου και ήχο από τα ξύλινα πατώματα δε θα ξανακούσεις.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ