Κατσαρίδες: Πώς θα τις εξαφανίσεις από το σπίτι

Ο φυσικός τρόπος που θα κρατήσει τις κατσαρίδες μακριά από το σπίτι σου.

Ξυπνάς το βράδυ με έντονη δίψα. Τι τα ήθελες τα μακαρόνια με pesto στις 11; Νοστιμότατα αλλά τώρα πρέπει να σηκωθείς και να φτάσεις μέχρι την κουζίνα για να πιεις ένα ποτήρι νερό. Με βήμα αργό και νυσταγμένο βρίσκεσαι προ των πυλών. Στα τυφλά ψηλαφίζεις τον τοίχο για να εντοπίσεις τον διακόπτη. Τον πατάς. Τα λίγα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν για να αποκατασταθεί η όρασή σου είναι αρκετά για να την δεις να διασχίζει τον πάγκο. Ένα παρατεταμένο όχι βγαίνει από το στόμα σου και έχεις ξεχάσει τη δίψα, ώρα τώρα. Δεν είναι και το αγαπημένο σου pet η κατσαρίδα.

Το επόμενο πρωί σε βρίσκει να αναζητείς τρόπους εξαφάνισης. Να φύγουν και να μην τις ξαναδείς ποτέ. Μόνο αυτό θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις ένα δοκιμασμένο κόλπο.

Βράζεις μισό λίτρο νερό και μέσα ρίχνεις μερικά φύλλα δάφνης. Τα αφήνεις για αρκετή ώρα και μετά τα αφαιρείς. Ρίχνεις το νερό στον κουβά και προσθέτεις απορρυπαντικό, όπως θα έκανες.

Σφουγγαρίζεις το σπίτι και επιμένεις περισσότερο στα δωμάτια που τις έχεις δει να εμφανίζονται. Επαναλαμβάνεις 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα και αντίο σας.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ