ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Το απόλυτο trend στα χαλιά. Η διακόσμηση θέλει τη ρίγα της

Ακόμα κι αν δεν έχει μπει χειμώνας βαρύς νιώθεις την ανάγκη να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό. Η πρώτη κίνηση είναι ένα χαλί, τουλάχιστον στο σαλόνι. Να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να καλύπτει όλο το δωμάτιο. Κάτω από το τραπέζι είναι μία ασφαλής λύση ώστε να είναι και το σημείο που τραβά πρώτα το μάτι. Τα μονόχρωμα θα είναι πάντα στη μόδα αλλά φέτος μήπως να δοκιμάσεις τις ρίγες; Το συγκεκριμένο μοτίβο θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο και ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις πιο φωτεινό.

Ιδέες διακόσμησης

 

Μίνιμαλ και ριγέ γίνεται; Φυσικά και γίνεται. Όσο πιο λεπτές είναι γραμμές και όσο πιο απαλοί οι χρωματικοί συνδυασμοί τόσο πιο απλό είναι το αποτέλεσμα. Μπεζ με γαλάζιο αν θέλεις η διακόσμηση να είναι σικ.

 

Πιο έντονα χρώματα για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Αν στην υπόλοιπη διακόσμηση κυριαρχεί το λευκό τότε είναι μία πινελιά που θα δώσει στο χώρο χαρακτήρα.

 

Αν είσαι λάτρης της Ελισάβετ, πέρα από το πορτραίτο της μπορείς να βάλεις κι ένα χαλί στα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας. Αν τα έπιπλά σου είναι καφέ τότε έχεις κάνει κάτι πολύ όμορφο.

 

Για boho στιλ προτίμησε να συνδυάσεις το χρώμα στο χαλί με το χρώμα στα έπιπλα και τους τοίχους. Μη φοβηθείς τις έντονες αντιθέσεις.

 

Τα φλούο χρώματα κάνουν εκπληκτικό συνδυασμό με το ασπρόμαυρο. Σκέψου πως το ασπρόμαυρο είναι ένας ουδέτερος καμβάς πάνω στον οποίο εσύ μπορείς να δημιουργήσεις.

Οδηγός αγοράς

Χαλί Urskog IKEA, 27.99€

 

Χαλί Chenille Multi Praktiker, 64.90€

 

Xαλί με έθνικ στοιχείο Zara Home, 99.99€

 

Χαλί Kilim Leroy Merlin, 199€

 

Xαλί Lorena Canals Spitishop, 159€