Ιδέες διακόσμησης: 5 τρόποι να φέρεις την άνοιξη, ουρανού κατάνυξη, στο σπίτι

Η άνοιξη μπήκε και είναι καιρός για μία floral παρέμβαση στη διακόσμηση του σπιτιού.

Είναι που σε έπιασε η άνοιξη και που θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Δε θα βαρεθώ να επαναλαμβάνω το σοφό απόφθεγμα: «δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο». Και επειδή λόγω εποχής το floral είναι τάση θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Τα λουλούδια δίνουν χρώμα και χαρακτήρα και κάνουν το χώρο σου πιο φωτεινό. Ανάλογα με την προϋπάρχουσα διακόσμηση θα επιλέξεις και στο σωστό μοτίβο. Τα πιο μεγάλα λουλούδια ταιριάζουν σε μίνιμαλ δωμάτια αλλά και σε ιδιαίτερα «φορτωμένα». Τα πιο λεπτεπίλεπτα άνθη είναι ιδανικά για χώρους με ρομαντική και vintage διακόσμηση.

Η λύση της ταπετσαρίας

 

Αν είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή τότε η ταπετσαρία είναι αυτό που ψάχνεις. Μην περιοριστείς στα σχέδια. Τα έντονα μοτίβα δίνουν βάθος.

Πίνακες να κρεμάσεις

 

Ένας πίνακας δίνει στο χώρο ένταση και κάνει τη διακόσμηση «πλούσια». Γιατί να υπάρχουν κενοί τοίχοι όταν μπορείς να κρεμάσεις έναν ωραιότατο floral πίνακα;

Floral σεντόνια και καληνύχτα

 

Μία μικρότερη προσθήκη που όμως δίνει αυτό το κάτι που θέλεις. Λουλουδάτα σεντόνια για να φέρεις την άνοιξη στο υπνοδωμάτιό σου.

Περάστε, καθίστε

 

Αν είσαι διατεθειμένη να κάνεις μία αγορά, τότε μία floral πολυθρόνα θα πρέπει να μπει στη λίστα σου. Και λίγα floral μαξιλάρια κάνουν τη δουλειά τους.

Ουρανού κατάνυξη, χωρίς λουλούδια;

 

Και τελειώνουμε με το πιο σημαντικό. Ανοιξιάτικη διακόσμηση χωρίς λουλούδια δε γίνεται. Θέλεις βάζο; Θέλεις γλάστρα; Θέλεις κάποια άλλη κατασκευή; Ό,τι θέλεις εσύ.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ