ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Φοιτητικό σπίτι: Τα 5 απαραίτητα έπιπλα στη διακόσμηση

123RF

Οι κόποι ετών ανταμείφθηκαν και πέρασες στη σχολή που ήθελες (μπορεί να πέρασες και σε κάποια που δεν ήθελες πολύ, αλλά δώσε μία ευκαιρία, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε πάει η ζωή). Οι προετοιμασίες πολλές κι αν πας να σπουδάσεις μακριά από το πατρικό σου θα πρέπει να κάνεις κάποιες αγορές για το φοιτητικό σου σπίτι. Φιλική συμβουλή: όσο πιο μίνιμαλ, τόσο πιο καλό. Μη γεμίσεις με έπιπλα και διακοσμητικά και άφησε το χώρο ελεύθερο ώστε να κινείσαι με ευκολία. Ξεκινάμε από το πολύ βασικά έπιπλα, αυτά χωρίς τα οποία δεν μπορείς να ανοίξεις, να μπεις και να κλείσεις πίσω σου την πόρτα.

Κρεβάτι με χώρους αποθήκευσης

Κρεβάτι MALM IKEA

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα κρεβάτι. Και τίποτα να μην έχει το σπίτι, θα έχει ένα κρεβάτι. Αλλιώς, πού θα γείρεις το κορμί σου όταν γυρνάς από τα μπαρ και ξενύχτια; Αφού λοιπόν θα κάνεις την αγορά σκέψου να βρεις ένα με αποθηκευτικούς χώρους για να διευκολυνθείς αν το διαμέρισμά σου είναι λίγα τετραγωνικά.

Γραφείο

Γραφείο THALIS Praktiker

Θα ακολουθήσουν εργασίες και ώρες διαβάσματος. Ένα γραφείο που θα μπει είτε στο υπνοδωμάτιο, είτε στο σαλόνι σου θα περιμένει να καθίσεις και να περάσεις χρόνο, πολύ χρόνο.

Βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη M rack small άβαξ

Σε κάθε εξάμηνο τα ράφια θα γεμίζουν με βιβλία τα οποία ακόμα κι αν δε χρησιμοποιήσεις τώρα, θα τα χρειαστείς στο μέλλον. Θα είναι πολλές οι φορές που θα ανατρέξεις στις σημειώσεις σου.

Καναπές

Καναπές KASHA Habitat

Ο καναπές θα μπει στο σαλόνι κι εκεί θα γίνουν τα μεγαλύτερα πάρτι. Εκεί θα μαζεύεσαι με τους για καφέ, διάβασμα, κουτσομπολιό και φλερτ. Επειδή το σαλόνι σου θα είναι πολυσύχναστο, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα χρώμα που δε θα λερώνεται πολύ εύκολα.

Τραπέζι σαλονιού

Τραπέζι Plain GAND

Χρειάζεσαι κάτι μεγάλο και εύκολο στο μετακίνηση. Μην ξεχάσεις να απλώσεις σουβέρ ώστε να μπορούν να «καθίσουν» χωρίς φόβο λεκέ τα ποτήρια. Αν βρεις κάποιο με συρτάρια, ακόμα καλύτερα.