ΣΠΙΤΙ

Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου με έξυπνες και οικονομικές λύσεις

Οι γιορτές έχουν έρθει και ο ελεύθερος χρόνος που έχεις μεγαλύτερος. Γιατί να μην αλλάξεις λίγο τη διακόσμηση του σπιτιού και να ανανεωθείς;

Καινούργιος χρόνος έρχεται, βάλε νέα πράγματα στο χώρο σου και σίγουρα θα νιώθεις ένα αίσθημα ανανέωσης που όλες μας λίγο-πολύ το έχουμε ανάγκη.

Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να ομορφύνεις και να ανανεώσεις τον χώρο σου. Μικρές και εύκολες λύσεις θα αλλάξουν το χώρο σου και θα σε ενθουσιάσουν.

Τον ίδιο ενθουσιασμό ένιωσα όταν έμαθα ότι άνοιξε στον Πειραιά H&M Home με αντικείμενα που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου. Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό είχα δοκιμάσει αρωματικά χώρου από τα H&M και το αποτέλεσμά τους με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη.

Μαξιλάρια

Το έχω δοκιμάσει και στο δικό μου σπίτι. Κάθε φορά που βάζω καινούργια διακοσμητικά μαξιλάρια, αμέσως αλλάζει ο καναπές ή η καρέκλα όπου έχει τοποθετηθεί. Υπάρχουν πολλές επιλογές: Απλό, λουλουδένιο ή με γούνα (όχι φυσική βέβαια!). Η επιλογή είναι στο χέρι σου και ανάλογα με την αισθητική σου και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχεις στον χώρο σου.

Cotton cushion cover, €4,99

Sequined cushion cover, €14,99

Fake fur cushion cover, €9,99

Κουτιά αποθήκευσης

Μην έχεις πεταμένα εδώ και εκεί τα πράγματά σου. Στην αγορά, αν τυχόν δεν το έχεις δει, υπάρχουν κουτιά αποθήκευσης που μερικά από αυτά αποτελούν έργα τέχνης και ακόμη και άδεια θέλεις να τα προσθέσεις στο χώρο σου.

2-pack storage boxes, €14,99

Patterned cardboard box, €9,99

Κεριά

Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε τα κεριά. Ανάβοντάς τα, κατευθείαν το σπίτι δείχνει ζεστό, αποκτά αισθησιασμό και αποδίδει αίσθηση χαλάρωσης. Δε χρειάζεται πλέον να τα ανάβεις όταν έρχεται ο αγαπημένος σου ή όταν επιλέγεις να κάνει ένα χαλαρωτικό μπάνιο, αλλά και όταν βρίσκεσαι στο δωμάτιο και βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά ή όταν ακούς μουσικής. Επίλεξε ανάμεσα στις δεκάδες μυρωδιές που υπάρχουν στην αγορά και αφέσου στη μαγεία τους.

Scented candle, €7,99

Scented candle, €7,99

Κηροπήγια

Αν τα κεριά αλλάζουν το χώρο σου, φαντάσου τι δουλειά κάνουν τα κηροπήγια! Χαμηλά, ψηλά, πολύχρωμα, μονόχρωμα, η γκάμα είναι μεγάλη και οι επιλογές οικονομικές!

2-pack tealight holders, €4,99

Glass tealight holder, €2,99

Βάζα

Πέτα τα κλασσικά διάφανα βάζα και διάλεξε ιδιαίτερα, χαμηλά και βάλε από διακοσμητικά λουλούδια μέχρι ποτ πουρί και χρωματιστή άμμο – μικρά γυαλάκια.

Mini vase, €4,99

Ceramic vase, €7,99

Κουρτίνες

Η αλλαγή των κουρτινών μπορεί να αλλάξει κατευθείαν το χώρο σου. Τώρα που βρισκόμαστε στον χειμώνα μπορείς να βάλεις σκουρόχρωμες κουρτίνες που θα χαρίσουν ζεστά στο διαμέρισμά σου.

2-pack linen curtains, €69,99

Ριχτάρια

Τα ριχτάρια μπορούν να δώσουν νέα πνοή στα έπιπλα του σπιτιού σου. Αν δεν έχεις χρήματα να αλλάξεις την παλιά σου πολυθρόνα ή τον καναπέ σου, αγόρασε ένα ριχτάρι στο κατάλληλο μέγεθος και αμέσως θα αλλάξει!

Woven blanket, €39,99

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα φυτά των Χριστουγέννων

12 πράγματα που θέλουμε αυτά τα Χριστούγεννα