ΣΥΝΤΑΓΗ

Πανεύκολη συνταγή για παγωτό σάντουιτς

Μία συνταγή από το Cookpad.gr για παγωτό σάντουιτς.

Υλικά

30 κομμάτια

1 λίτρο κρέμα γάλακτος

200 γρ. ζάχαρη άχνη

3 αυγά φρέσκα

2 κ.σ κακάο

Σιρόπι φράουλας

2 πακέτα μπισκότα πτιμπερ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει καλά. Μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη σταδιακά. Χτυπάμε καλά με το μίξερ. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζουμε να χτυπάμε

Χωρίζουμε σε δύο μπολ. Στο ένα ρίχνουμε το κακάο και στο άλλο το σιρόπι φράουλας. Αυτό με το κακάο το χτυπάμε με μίξερ ενώ με το σιρόπι με ένα μαρίζ απαλά

Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τα μπισκότα  και τα στρώνουμε σε δύο ταψάκια μίας χρήσης. Στο ένα ταψί ρίχνουμε το μείγμα με το κακάο.

Στο άλλο ταψί ρίχνουμε το μείγμα με το σιρόπι φράουλας. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα και τα δύο ταψιά. Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 6 με 8 ώρες

Όταν παγώσει καλά το κόβουμε σε κομμάτια όπως είναι το μπισκότο. Καλή μας όρεξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ COOKPAD.GR

Παγωτό εύκολο και χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό καραμέλα

Παγωτό μπανάνα – κακάο

 

*Βρες περισσότερες συνταγές στο cookpad.gr