INSTAGRAM

7 γλυκά στο Instagram που θα σε κάνουν να γλείψεις την οθόνη

Το ό,τι είμαστε τόσο γλυκατζούδες στο Ladylike είναι τόσο δεδομένο, όσο το ό,τι η Γη γυρίζει γύρω από τον εαυτό της και η Victoria Beckham είναι πιστή στον David. Έτσι, λοιπόν, έχουμε φροντίσει στο Instagram να ακολουθούμε τους σωστούς ανθρώπους, που με τα γλυκά (και τα φαγητά - αλλά θα σταθούμε στο πρώτο) που φτιάχνουν μοιράζουν εμφράγματα με την ίδια ευκολία που το κάνει η Irina Shayk στους άντρες. Και επειδή δεν θέλουμε να πάμε στον άλλο κόσμο (της θερμίδας) μόνες μας, μοιραζόμαστε μαζί σας φωτογραφίες και συνταγές από εφτά γλυκά σκέτη κόλαση. Γιατί όταν τρως μόνη σου τρως γρηγορότερα, αλλά όταν τρως μαζί με άλλες δεν έχεις τύψεις. 

Τάρτα με σοκολατένια μους φιστίκι

 

Τη συνταγή εγκεφαλικό μπορείς να τη βρεις και στο blog του υπερταλαντουχου Γαβριήλ Νικολαϊδη, Cool Artisan.

Παραδοσιακή γιαννιώτικη γαλατόπιτα

 

Η αγαπημένη μας και πολυταξιδεμένη Madame Ginger ξέρει πώς να κάνει τα σάλια μας να τρέχουν. Δοκίμασε και εσύ.

Τούρτα λεμόνι φράουλα

Η Ιωάννα Χαλμούκη είναι η Πάστα Φλώρα, είναι η γυναίκα αυτή που δεν κάνει γλυκά, αλλά τέχνη. Αν θέλει να κάνεις και εσύ τέχνη με αυτή την τούρτα, μπορείς να δεις τη συνταγή της.

Γιαουρτογλύκισμα σε χρόνο ρεκόρ

A photo posted by mamatsita (@mamatsita) on

 

Η MamaTsita με αυτή τη συνταγή μας λέει ξεκάθαρα ότι αν είσαι γλυκατζής δεν υπάρχει σωτηρία….ακόμα και αν το μόνο πράγμα που έχεις στο ψυγείο σου είναι γιαούρτι.

Lemon Pie

A photo posted by eva oloxari (@funkycookgr) on

 

H Εύα Μονοχάρη, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από το Funky Cook, φτιάχνει lemon pie που καίει καρδιές.

Τρουφάκια με κακάο χωρίς ζάχαρη

A photo posted by Elena Sbokou (@elenascooking) on

 

Ένα γλυκό που σέβεται την bikini season που διανύουμε, αν φυσικά και εμείς σεβαστούμε το χρυσό κανόνα να τρώμε μόνο ένα τη φορά και όχι ένα ολόκληρο μπωλ. Από την αγαπημένη Έλενα Σμπώκου η φωτό και η συνταγή.

Παύλοβα με φράουλες και ροζ πιπέρι

A photo posted by Gourmelita (@gourmelita) on

 

Ένα γλυκό βγαλμένο από τα παραμύθια από τη food blogger Gourmelita, με στοχο να μπει στο στομάχι μας και στην καρδιά μας.