ΦΑΓΗΤΟ

H Pitsos και η Mamatsita έκαναν το μεσημέρι μας πιο νόστιμο

Μία τυπική ημέρα στο γραφείο περιλαμβάνει μεσημεριάτικο διάλειμμα για να φάμε όλες μαζί. Ανεβαίνουμε στην κουζίνα, καταλαμβάνουμε έξι καρέκλες και ξεκινάμε το φαΐ. Είναι σχεδόν ιεροτελεστικό το σκηνικό. Συγκεκριμένος χρόνος για να ζεσταθεί και μετά γύρω από το τραπέζι. Κι όμως όλα άλλαξαν την περασμένη Δευτέρα. Ως μία τυπική ημέρα ξεκίνησε αλλά εκεί γύρω στο μεσημεράκι πήρε άλλη τροπή. Κοινός παρονομαστής το φαγητό αλλά αυτή τη φορά είχε άρωμα και μυρωδιά μαμάς. H Pitsos και η @Mamatsita μας έκαναν να αναφωνήσουμε με ευτυχία ένα παρατεταμένο «μμμμμμ».

 

Το καθημερινό μαγείρεμα για κάποιες είναι απόλαυση και για κάποιες βάσανο μεγάλο. Να πούμε ψέματα; Να το αρνηθούμε; Να μιλήσουμε με ονόματα; Αρνητικά θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και θα πάμε ένα βήμα παρακάτω μιλώντας για τις λιχουδιές που μας έφερε με πλατύ χαμόγελο η @Mamatsita.

 

Σουτζουκάκια με ρύζι, γιουβέτσι, μπριάμ, κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι, χυλοπίτες με κοτόπουλο, παστίτσιο, γεμιστά, σουπιές με σπανάκι. Κατάλογος εστιατορίου; Τα είχαμε όλα μπροστά μας και δε βλέπαμε την ώρα να ξεκινήσουμε τις δοκιμές. Μία μάχη δόθηκε, βέβαια, για το παστίτσιο αλλά όλες ήμασταν πολύ ευχαριστημένες με κάθε επιλογή. Όλα τα αγαπημένα μας φαγητά βρέθηκαν στην πόρτα μας χωρίς να καθαρίσουμε κρεμμύδια, να βράσουμε μακαρόνια, να κάτσουμε πάνω από την κατσαρόλα ή το φούρνο για ώρες.

Σε έχει πιάσει μία ζήλια; Θέλεις να χτυπήσει η πόρτα, να πουν το όνομά σου και να σε περιμένει ένα γεμάτο αγάπη και φροντίδα ταπεράκι; Κι όμως γίνεται και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι θα περίμενες. Μπορείς ακόμα να κάνεις μία φοβερή έκπληξη στη φίλη σου που είναι στο γραφείο. Θα το θυμάται για χρόνια και θα λέει την ιστορία.

 

Μπες στο www.steiletaperaki.gr, επίλεξε το μαμαδίστικο φαγητό που θα σου «κλείσει το μάτι» και κάνε την καλή κίνηση της μέρας. Στείλε στους αγαπημένους σου σπιτικό φαγητό και κράτα κοντά το κινητό σου γιατί θα σε βομβαρδίσουν με μηνύματα. Η Pitsos, που ξέρει τι θα πει φροντίδα από σπίτι, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

#steiletaperaki