ANNE HATHAWAY

Έχεις άγχος; Η Anne Hathaway σου δίνει την πιο πρωτότυπη συμβουλή για να το νικήσεις

Αν νομίζεις πως το άγχος είναι κάτι που δυσκολεύει αποκλειστικά τις ζωές των καθημερινών ανθρώπων, η Anne Hathaway- που όσο κορίτσι της διπλανής πόρτας κι αν τη θεωρείς, εκείνη παραμένει σταρ βαρέων βαρών- διαβεβαιώνει πως και οι διάσημοι, λυγάνε υπό το βάρος του. Λογικό ακούγεται, δεν είναι εύκολο να επιβιώνεις σε μία τόσο απαιτητική βιομηχανία όπως αυτή του θεάματος.

Και μετά από αυτή τη μικρή πολυλογία, ας περάσουμε στο ζητούμενο. Η Anne παραδέχτηκε πως στρεσάρεται πολύ, αλλά ευτυχώς έχει βρει έναν ωραίο, δημιουργικό τρόπο να το ντιλάρει και να διατηρεί τη ψυχραιμία της τις στιγμές που όλα πιέζουν και ο πανικός είναι μια πιθανότητα. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό περιοδικό Town & Country και αποκάλυψε τη δική της, μικρή ιεροτελεστία την οποία συστήνει. Θα χρειαστείς ένα κερί, ένα μολύβι κι ένα χαρτί. «Βάλε 12 λεπτά χρονόμετρο στο κινητό σου,  άφησέ το πιο πέρα, άναψε ένα κερί και γράψε αυθόρμητα στο χαρτί ό,τι σε απασχολεί, όλα τα προβλήματα και τις στεναχώριες. Θα είναι σαν να τα “φτύνεις μακριά”. Μην τα διαβάσεις. Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, πάρε το χαρτί και σκίσ’ το. Μετά βάλ’ του φωτιά». Με προσοχή βέβαια, μην καούμε κιόλας. «Ρίχ’ τα στη φωτιά, όλη αυτή η κακή ενέργεια, το άγχος, η οργή, θα γίνουν καπνός». Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, δοκίμασέ το.

Η Hathaway είπε μεταξύ άλλων, πως, σε αντίθεση με πολλούς άνθρώπους για τους οποίους η επαφή με τα social media είναι αγχωτική, εκείνη ηρεμεί γιατί τα χειρίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει δύναμη και να περάσει καλά μηνύματα στους 13 εκατομμύρια followers της, με τρόπους που θέλει εκείνη κι όχι με αυτόν που επιτάσσει η κυρίαρχη γλώσσα του Instagram.