KIM KARDASHIAN

Οι 4 ασκήσεις με τις οποίες η Kim Kardashian απέκτησε επίπεδη κοιλιά

Instagram/KimKardashianWest

Είναι η πιο γνωστή και χαρακτηριστική φιγούρα της αυτοκρατορίας Κardashian. Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν της λογικής της υπερπροβολής που ακολουθεί, οφείλεις να αναγνωρίσεις την fitness προσπάθειά της Kim Kardashian.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε ντόρος για τη μέση της η οποία είναι πιο λεπτή από ποτέ αγγίζοντας τα 60 εκατοστά. Πάντα είχε εμμονή με την απόκτηση όσο το δυνατόν πιο αδύνατης μέσης ώστε οι καμπύλες των γοφών της να φαίνονται ακόμα πιο έντονες, κάτι το οποίο έχει πετύχει και με την καθημερινή πολύωρη εφαρμογή κορσέδων.

Σε ένα από τα τελευταία της ποστ στο προσωπικό της site με τίτλο «How i get a flat stomach», η 37χρονη reality star αποκάλυψε με λεπτομέρειες τις τέσσερις ασκήσεις που της έχουν χαρίσει την κοιλιά που συχνά βλέπουμε να αναδεικνύει μέσα από το athleisure στιλ της με κολλητά σορτς και μπουστάκια.

«Μαζί με την προπονήτρια μου Melissa Alcantara κάνω μερικές από τις πιο έντονες ασκήσεις για κοιλιακούς.Παρόλο που είναι δύσκολες λατρεύω το αποτέλεσμα που έχουν στο σώμα μου».

Ας τις δούμε μια-μια με τις οδηγίες της Melissa Alcantara.

Leg lifts

Shutterstock

 

«Ξάπλωσε σε ματ. Τοποθέτησε τα χέρια σου κάτω από τα οπίσθια σου και άπλωσε τα πόδια σου. Λύγισε ελαφρώς τα γόνατά σου και σήκωσε τα πόδια σου από το έδαφος μέχρι να δημιουργήσεις γωνία 90 μοιρών με αυτά. Κατεβάζοντας τα προς τα κάτω φρόντισε να μην τα ακουμπήσεις στο έδαφος. Συνέχισε να κάνεις την άσκηση μέχρι να συμπληρώσεις 4 σετ από 20 επαναλήψεις το καθένα».

Σανίδα

Shutterstock

 

«Τοποθέτησε το σώμα σου σε θέση για push-ups ευθυγραμμίζοντας τα χέρια σου με τους ώμους σου. Ενεργοποίησε κορμό και γλουτούς ώστε να φέρεις το σώμα σου σε μια ευθεία γραμμή. Μείνε για 1 λεπτό, ξεκουράσου 30 δευτερόλεπτα και μείνε ξανά για άλλο ένα λεπτό. Επανάλαβε μέχρι να καταφέρεις να μένεις για 4 λεπτά στο σύνολο».

Κοιλιακοί με ab roller

Shutterstock

 

«Γονάτισε στο πάτωμα και τοποθέτησε το ab roller μπροστά σου βάζοντας τα χέρια σου πάνω σε αυτό, ένα στην κάθε του πλευρά. Σύρε αργά το ab roller προς τα εμπρός τεντώνοντας προς την αντίστοιχη κατεύθυνση το σώμα σου. Κράτα το πάνω μέρος της πλάτης σου ελαφρώς στρογγυλεμένο, τους κοιλιακούς σου όσο πιο σφιχτά γίνεται και ευθυγράμμισε αυχένα με σπονδυλική στήλη. Κατέβα όσο περισσότερο μπορείς χωρίς όμως να «σπάσεις» τη μέση σου και επίστρεψε αργά στην αρχική σου θέση. Επανάλαβε 10 φορές και συμπλήρωσε 4 σετ».

«Ροκανίσματα» με τροχαλία

 

«Εδώ θα χρειαστείς το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής (μπορείς να το βρεις στα περισσότερα γυμναστήρια). Βάλε βάρος (ξεκίνα με 15 κιλά περίπου ή και λίγο λιγότερο) και γονάτισε μπροστά στο μηχάνημα. Πιάσου από το σκοινί και με τα δύο χέρια και από αυτή τη κάνε ροκανίσματα. Πρόσεξε να μην τραβάς τα χέρια σου, αλλά να χαμηλώνεις τον κορμό σου. Χαμήλωσε τη μέση και το κεφάλι σου προς στο πάτωμα. Χαμήλωσε και τους γλουτούς σου ώστε οι μηροί σου να σχηματίζουν γωνία 60 μοιρών. Καθώς εκτελείς την άκσηση, μην αφήνεις τα οπίσθια να αγγίζουν τις φτέρνες σου! Επίστρεψε στην αρχική σου θέση και κάνε 4 σετ από 30 επαναλήψεις το καθένα».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/KimKardashianWest