ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αυτό που θα σε κάνει να απολαμβάνεις πραγματικά τη γυμναστική σου

Είσαι στη zumba, στο aerobic, χορεύεις. «Καλπάζεις» πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου. Ίπτασαι στα υφάσματα της aerial yoga. Κρέμεσαι περίτεχνα από τον ιμάντα του TRX. Έχεις την ανάγκη να νιώθεις καλά με το σώμα σου, γι' αυτό και γυμνάζεσαι. Αλλά την ώρα που το κάνεις, θες να αισθάνεσαι ασφάλεια, πως όλα είναι στη θέση τους. Ρούχα άνετα, εσώρουχα σταθερά. Δεν ξέρω αν σου 'χει συμβεί ποτέ να πας στην προπόνηση με το λάθος sports bra. Μη σου τύχει.

Άσε με να σου μιλήσω λίγο γι’ αυτό. Για το sports bra που αγόρασες και φόρεσες με τόση λαχτάρα αλλά αποδείχθηκε μια κακή επιλογή γιατί τελικά σε σφίγγει, γιατί δεν «αναπνέει» κι όλος ο ιδρώτας μένει εκεί, εγκλωβισμένος. Για το sports bra που έδειχνε κατάλληλο για την περίσταση αλλά τελικά δεν ήταν. Για την επιλογή σου να φορέσεις απλά ένα άνετο συμβατικό sports bra χωρίς μπανέλα. Μια κίνηση που τώρα, την ώρα της δράσης μετανιώνεις ξανά και ξανά. 

Σύμφωνα με έρευνες της Reebok, το 50% των γυναικών αισθάνεται πόνο κατά την άσκηση, το 70% φορά λάθος μέγεθος bra και το 20% δεν γυμνάζεται, διότι δεν έχει το σωστό sports bra. Σε «βλέπεις» κάπου; Tαυτίζεσαι; Μήπως έχει τύχει και σε σένα να σταματάς κάπου στα μισά της γυμναστικής γιατί νιώθεις εκείνη τη χαρακτηριστική αστάθεια που αγγίζει τα όρια του εκνευρισμού; Αυτό συμβαίνει, όταν αισθάνεσαι πως το στήθος σου, είναι εκτεθειμένο στην ελεύθερη κίνηση.

Στις κρεμάστρες των καταστημάτων μπορεί να σου φαίνονται όλα παρόμοια. Αλλά το ξέρεις πολύ καλά, πως δεν είναι. Όπως αντιλαμβάνεσαι πως η επιλογή του sports bra δεν είναι μόνο ζήτημα στιλ, αλλά και υγείας. Επηρεάζει τη ψυχολογία σου, την ευεξία σου, τον τρόπο που κινείς το σώμα σου. Η ανάγκη για το σωστό αθλητικό sports bra είναι επιτακτική, όσο συχνά κι αν αθλείσαι, όσο έντονη ή ήπια κι αν είναι η μορφή άσκησης που έχεις επιλέξει.

Η Reebok αλλάζει για πάντα όλα όσα γνωρίζαμε για το sports bra, παρουσιάζοντας στις απανταχού fitness enthusiasts το PureMove Bra. Πρόκειται για το μοναδικό sports bra που θα χρειαστείς, ό,τι άσκηση κι αν κάνεις. Από yoga και τρέξιμο, μέχρι CrossFit και boxing. Ναι, πολύ σωστά διάβασες.

Η Reebok η οποία ψάχνει πάντα τη χρυσή τομή μεταξύ καινοτομίας και τεχνολογίας συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο του Delaware, σε μια σειρά εργαστηριακών μελετών, κατά τις οποίες παρατηρήθηκε διεξοδικά η κίνηση του γυναικείου στήθους μέσα από τη χρήση 54 αισθητήρων. Το  PureMove Bra δημιουργήθηκε έπειτα από μελέτη ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας αυτής της κίνησης. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια.

Ένα sports bra που προσαρμόζεται σε κάθε κίνηση, δίνοντας την άνεση και τη στήριξη που όλες χρειαζόμαστε. Ποιο είναι το μυστικό του (για να ξέρεις τι φοράς); H τεχνολογία Motion Sense Technology που στην ουσία, πρόκειται για το αποτέλεσμα της επεξεργασίας ενός performance υφάσματος με STF (Sheer Thickening Fluid) – ένα διάλυμα σε μορφή τζελ που παραμένει σε υγρή μορφή σε κατάσταση ακινησίας ή ελαφριάς κίνησης, ενώ μετατρέπεται σε στερεό όταν κινείται σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

Κι αν θες να μιλήσουμε με λεπτομέρειες, μάθε πως το το διάτρητο υλικό που βρίσκεται στο μπροστινό και πίσω μέρος του, «αναπνέει» κρατώντας το δέρμα δροσερό και προσφέροντας σε κάθε μία από μας την απαραίτητη άνεση για να εκτελέσει τις ασκήσεις της. Παράλληλα, έχει επιτευχθεί η απόλυτη εφαρμογή. Το μπροστινό σχήμα αποτελείται από panels δεν έχει ραφές, για κίνηση χωρίς περισπασμούς. Και κάπως έτσι, το σώμα και αποκτά την πολυπόθητη απόλυτη στήριξη.

Κι αν δεν πιστεύεις μόνο εμένα, δώσε βάση στις Gal Gadot, Gigi Hadid και Nathalie Emmanuel, τις τρεις γυναίκες της καμπάνιας του PureMove Bra που εμπνέει κάθε γυναίκα ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά. Η καμπάνια παρουσιάστηκε στο Παρίσι και το μήνυμα που έστειλαν οι πρωταγωνίστριές είναι πως «κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να είναι δυναμική, να εξελίσσεται διαρκώς και να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω της».

 

Αλλά η Gigi, η Gal και η Nathalie δεν είναι τα μόνα  fitness κορίτσια που ξέρουν πραγματικά τι εστί PureMove Bra. Από την Ελλάδα ταξίδεψαν η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η δασκάλα μπαλέτου & barre method instructor Δήμητρα Ζαχοπούλου και η δημοσιογράφος & fitness enthusiast Μαρία Κεφαλά, η οποίες στη συνέχεια και με την καθοδήγηση της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, πήραν τη σκυτάλη από τις πρωταγωνίστριες της παγκόσμιας καμπάνιας και έγιναν τα πρόσωπα της ελληνικής εκδοχής της για τη Reebok Greece, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες. Το PureMove Bra είναι διαθέσιμο σε δέκα μεγέθη: XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+. Για πρώτη φορά ένα sports bra προσφέρει τόσες επιλογές μεγεθών, προσφέροντας την απόλυτη, tailored εφαρμογή.

Για εσένα που αθλείσαι, το PureMove Bra είναι αυτό που χρειάζεσαι. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Ή που θα χρειαστείς ποτέ. Θα το βρεις στη σελίδα της Reebok στο Facebook και στο Instagram και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.