Να τι πρέπει να τρως κάθε μέρα για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Υπάρχει μια μαγική τροφή που νικάει το φούσκωμα στην κοιλιά.

Ποια δε θέλει να ξυπνάει και να έχει επίπεδη κοιλιά; Σε όλες μας θα άρεσε κάτι τέτοιο. Η Selena Gomez είχε πει σε μια συνέντευξή της, λοιπόν, το μυστικό για να πετύχεις κάτι τέτοιο.

Ένα σφηνάκι τζίντζερ κάθε πρωί. Πολύ καλά διάβασες.

Το τζιντζερ είναι μαγικό. Βοηθάει στο να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα με πολλούς τρόπους όπως η αποτοξίνωση και η ενεργοποίηση των Τ-κυττάρων. Το τζίντζερ λειτουργεί κυρίως στο στομάχι και τα έντερα, ανακουφίζοντας φυσικά διάφορα είδη προβλημάτων εκεί, κυρίως ναυτία και δυσπεψία. Μπορεί επίσης να μειώσει την παρουσία αερίου στο πεπτικό σύστημα, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της οσφυαλγίας (οποιαδήποτε διόγκωση ή αύξηση στη διάμετρο της κοιλιάς!), η συνηθέστερη αιτία της οποίας είναι η συσσώρευση πεπτικού αερίου.

Για να ανακουφιστείς από το αέριο ή τη ναυτία, μπορείς να μασήσεις ένα κομμάτι από φρέσκια ρίζα τζίντζερ, ή να προσθέσεις φρεσκοκομμένο τζίντζερ σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Μόνο μην το παρακάνεις, γιατί όπως με κάθε super food, έτσι και με το συγκεκριμένο, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός σου σε αυτό.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ