CELEBRITIES

Με αυτά τα αγόρια θα περάσουμε το 2015

Χρονιά χωρίς στόχους είναι χαμένη χρονιά. Έτσι κι εμείς βάζουμε τους δικούς μας για το 2015 και φυσικά αυτοί περιλαμβάνουν αγόρια, πολλά αγόρια. Να μην κάνουμε μία λίστα; Να μην ξέρουμε που να επικεντρωθούμε τη νέα χρονιά;

Εμείς εδώ στο Ladylike.gr είμαστε κορίτσια που μας αρέσει η οργάνωση. Προνοητικές όπως είμαστε θελήσαμε να βρούμε τους άνδρες που θα πρωταγωνιστήσουν το 2015 είτε σε ταινίες του σινεμά, είτε στις φαντασιώσεις μας. Κάποιοι από αυτούς ανήκουν δικαιωματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Σταθερές αξίες και new entries που θα συζητηθούν. Είναι όμορφοι, γοητευτικοί, ταλαντούχοι και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Κάποιοι από αυτούς θα επισκεφθούν τη χώρα μας για συναυλίες. Βλέπε Robbie Williams και Dan Auerbach από τους Black Kiss. Θα τους δούμε από κοντά και θα ευχαριστηθεί το αυτί και το μάτι μας.

Κάποιοι άλλοι είναι εγχώριες καταχωρήσεις που είτε κάνουν καριέρα στο εξωτερικό (λέγε με Γιάννη Αντετοκούνμπο), είτε θα κάνουν πράγματα (με φωνή Βάνα Μπάρμπα) στην Ελλάδα, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς, να μας το θυμηθείτε.

Ταινίες που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 μας δίνουν μπόλικο υλικό προς επεξεργασία. Σημειώνετε;

Kidnapping Freddy Heineken: Jim Sturgess, The Gunman: Sean Penn, Magic Mike 2: Channing Tatum, Criminal: Kevin Costner, Frankenstein: Daniel Radcliffe, Autobahn: Nicholas Hoult, Tracers: Taylor Lautner, The Cobbler: Adam Sandler, The Coup: Pierce Brosnan.

50 οποχρώσεις του γκρι και τα μυαλά στα κάγκελα με τον πρωταγωνιστή. Jamie Dornan θα κάψεις κάθε καρδιά που θα βρεθεί στο διάβα σου. Οι δικές μας ψήνονται στις αντιστάσεις στους 180 από τώρα.

Υπάρχουν και τα ονόματα που θα σας εκπλήξουν, όπως Brooklyn Beckham και ο πρίγκιπας George. Το 2015 θα είναι η χρονιά του Brooklyn και ο George θα ζήσει μεγάλες στιγμές γιατί θα γεννηθεί το αδερφάκι του.

Brooklyn Beckham

 

Αλέξης Τσίπρας

 

Kevin Spacey

 

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

 

Γιάννης Αντετοκούνμπο

 

Daniel Craig

 

Jamie Dornan

 

Robbie Williams

 

Dan Auerbach

 

Πρίγκιπας George

 

Taylor Lautner

 

Adam Sandler

Pierce Brosnan

 

Jim Sturgess

 

Channing Tatum

 

Sean Penn

 

Kevin Costner

 

Daniel Radcliffe

 

Nicholas Hoult

 

 

Στο Ladylike.gr αγαπάμε τα αγόρια

Αυτά είναι ημερολόγια: Γυμνοί πυροσβέστες σώζουν σκυλάκια

David Gandy και μετά έσπασε το καλούπι

Nicklas Pedersen, αυτός είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου

Jon Hamm: τα κάνει όλα και συμφέρει