CELEBRITIES

David Gandy και μετά έσπασε το καλούπι

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν τα μάτια αντικρύζουν τον David Gandy; Το ερώτημα αυτό θα μπορούσε να είναι η κεντρική ιδέα εργαστηριακής έρευνας γιατί μόνο έτσι μπορεί να μελετηθεί η ύπαρξη της θεότητας με τα γαλανά μάτια και το κολάσιμο κορμί.

Δηλώνει μοντέλο αλλά σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν τον βρίσκαμε θα μας έτρεχαν τα σάλια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν είμαι εγώ υπερβολική, αυτός είναι ο απόλυτος.

Δεν έχει εκείνη την αποστειρωμένη ομορφιά, πολλές φορές θηλυπρεπή, που έχουμε συνηθίσει στους άνδρες μοντέλα. Ο David είναι άντρας με τα όλα του. Είναι αρσενικό με γοητεία και πλάτες κατάλληλες για να προσγειωθεί Boeing 747.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1980 στο Essex και είναι Υδροχόος. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει κτηνίατρος αλλά οι βαθμοί δεν βοήθησαν. Δόξα το Θεό δεν είχε γράψει καλά στα μαθηματικά και μας δόθηκε η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε.

Έκανε τα πρώτα βήματά του στη μόδα κερδίζοντας έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό για μοντέλα. Η μυώδης παρουσία του, κόντρα στα στεγνά πρότυπα της εποχής, έκανε μεγάλο θόρυβο.

Ο οίκος Dolce & Gabbana του προσέφερε αποκλειστικό συμβόλαιο και οι πασαρέλες πήραν φωτιά. Από τα τελευταία του ”χτυπήματα” η διαφήμιση για το άρωμα “Light Blue”. Ημίγυμνος πάνω σε μία βάρκα, εκείνος, η θάλασσα και η λαγνεία μας.

 

Πρωταγωνιστής σε καμπάνιες των Shiatzy Chen, 7 for all Mankind, Zara, Gant U.S.A., Hugo Boss, Russell & Bromley, H&M, Carolina Herrera και Massimo Dutti βλέπει την καριέρα του να ανθίζει και τις μετοχές του να εκτοξεύονται.

Δεν σας μιλώ για το γυναικείο κοινό. Τρελές και παλαβές με τον David και δικαίως θα προσθέσω. Τον είδαμε στο video clip της Jennifer Lopez για το τραγούδι ”First Love” και χρειαστήκαμε δέκα λεπτά για να συνέλθουμε. Να κοιτάς αποσβολωμένη την οθόνη γιατί μονάχα αυτό του αξίζει.

 

Δερμάτινο jacket, λευκό παντελόνι σε στενή γραμμή και λευκό μπλούζα. Αυτά για αρχή γιατί στο 02:05 αποφασίζει να τα πετάξει όλα και να μπει κάτω από το ντουζ. Ένα κρύο μπάνιο το χρειαστήκαμε κι εμείς γιατί η φλόγα του πάθους μας για εκείνον έκαιγε άσβεστη.

Να χτυπιέται η Jennifer στην έρημο, να χτυπιόμαστε κι εμείς στο σπίτι. Σε συνέντευξή της η σέξι Λατίνα δήλωσε πως ο David είναι ο τέλειος άνδρας. Είναι κορίτσι μου, δεν βρίσκουμε ψεγάδι.

Ας κάνουμε όμως μία ακτινογραφία. Ας δούμε τα επιμέρους κομμάτια που συνθέτουν το εξαίρετο σύνολο.

Μάτια μπλε καλοκαιρινά, σαν δυο στάλες Αιγαίο

 

Γέλα μου κι ας είναι ψέμα, έλα γέλα μου

 

Βλέμμα θανατηφόρο (ακόμα και με φανέλα)

 

Στιλ από τα λίγα

 

Είναι και σοφιστικέ

 

Φέτες, μόνο φέτες

 

Φιλόζωος, άρα έτοιμος για πατέρας

 

Παιδί για σπίτι

 

Ακόμα και με τιράντες είναι hot

 

Τον παρακαλάς να σου λερώσει το μπάνιο

 

Θεός αν είναι

Καλό καλοκαίρι σε όλες!