Η 17χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι

Η κόρη του Χρήστου Σπανού και της Μελίνας Παιονίδου διαθέτει φλέβα καλλιτεχνική.

Ο Χρήστος Σπανός ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που βλέπουν τον χρόνο να περνά και δεν τον αγγίζει. Τα χρόνια φεύγουν κι εκείνος παραμένει ίδιος. Τι ευτυχία κι αυτή. Έτσι λοιπόν όταν μάθαμε πως έχει (πια) μία 17χρονη κόρη βάλαμε κάτω τους αριθμούς. Ο ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, η οποία κάνει τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Διάβασε ακόμα: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι ένας πολύ ωραίος μπαμπάς

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του Πρωινού: «Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που έλεγαν θέλω να κάνω οικογένεια. Ερωτεύτηκα πολύ, ήμουν σε μια ηλικία 28 χρονών και πήρα την απόφαση να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Μια φορά με είχε πάρει ένας φίλος τηλέφωνο και μου λέει ''ρε συ, με ποια βγήκες προχθές;'' Και ήταν η κόρη μου, είχε καιρό να την δει. Με τη γέννηση της μικρής αποφασίσαμε να έχουμε μια σχέση πολύ ανοιχτή, να μη φοβάται και να μη ντρέπεται να μας πει οτιδήποτε. Ακόμα και τη μεγαλύτερη βλακεία να κάνει».

 

 

Η Μαρίνα ασχολείται με το τραγούδι και τον χορό. Μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι. Μουσική, σύνθεση και ερμηνεία δική της.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την κόρη μου, ετοίμασε την πρώτη της ολοκληρωμένη μπαλάντα με τίτλο “Let’s get lost”» ανέφερε ο Χρήστος Σπανός.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/christosspanos

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ