CELEBRITIES

Χριστίνα Λαμπίρη: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην πυρκαγιά

ndp

Περίπου είκοσι ημέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής που στην ίδια και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο κόστισαν το σπίτι τους, η Χριστίνα Λαμπίρη έσπασε τη «σιωπή» με την οποία είχε περιβάλει τον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία που την δείχνει να χαμογελά ξανά.

«Στιγμές, χαμόγελα, ευτυχία» έγραψε η παρουσιάστρια ποζάροντας με την κόρη του συνεργάτη της Χρήστου Κουτσούμπα με τον οποίο διατηρούν παρέα εστιατόριο, στο Instagram την Δευτέρα 13 Αυγούστου.

#monents #smiles #happy @athinagaro @christoskoutsoumpas

A post shared by Χριστινα ΛαμπιρηΑ (@xristinalampiri) on

 

Η Χριστίνα Λαμπίρη έζησε από κοντά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Η ίδια είχε περιγράψει τότε στην εκπομπή Alpha Παντού: «Βλέπω μαύρο καπνό, ενημερώνω τον άντρα μου ότι κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό το πράγμα. Πρέπει να ήταν γύρω στις 18:15. Μέχρι τις 18:40 που πρόλαβα να μπω στο αυτοκίνητο, η φωτιά έκαιγε το διπλανό σπίτι που είναι μεσοτοιχία με το δικό μας. Κοιτούσα πίσω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και έβλεπα την άκρη της φλόγας στα πεύκα! Δεν υπήρχε κανένας να μας ενημερώσει να εκκενώσουμε την περιοχή, δεν υπήρχε κανένα πυροσβεστικό, επικρατούσε ένα χάος! Έτρεχε με 120 χλμ την ώρα η φωτιά. Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το τοπίο, η φύση τελείωσε! Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη, θα το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και θα τα δείχνουμε μέσα από τις φωτογραφίες στα εγγόνια μας. Δεν υπάρχει τίποτα, είναι όλα χώμα».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency