CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα: Η ευτυχία της στο γαμήλιο ταξίδι και η δημόσια απάντηση για το νυφικό της

Instagram/Chrismpo

Ένα γαμήλιο roadtrip πραγματοποιεί στο πλευρό του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη στην Ιρλανδία, η Χριστίνα Μπόμπα. Η νεόνυμφη γυρίζει τις όμορφες πόλεις και τα χωριά της χώρας και δεν παραλείπει να μοιράζεται τις πιο ξέγνοιαστες φωτογραφίες της από εκεί. «Τελευταία ζούμε σε ένα παραμύθι» έγραψε σε μία από αυτές μεταδίδοντας το κλίμα του ταξιδιού και των πρώτων της ημερών του έγγαμου βίου.

Το ζευγάρι, που λατρεύει τα ταξίδια και έχει περάσει μεγάλο μέρος της σχέσης του ζώντας στον εξωτικό Άγιο Δομήνικο, επέλεξε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι του. Ωστόσο η βροχερή Ιρλανδία όπως και ο γάμος φαίνεται πώς πηγαίνει πολύ στην Χριστίνα Μπόμπα και στην «παραμυθένια» διάθεσή της που ενισχύεται απο τα τοπία του Doolin, του Gallway, του Killarney και πόσων άλλων γραφικών τόπων.

 

Η διάθεση αυτή δεν διαταράχθηκε ούτε από τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στις φωτογραφίες του πρόσφατου γάμου της και είχαν να κάνουν με το κατά πόσο το Celia Kritharioti εξώπλατο νυφικό της ήταν ευπρεπές ή όχι. Η ευτυχισμένη Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα διάλειμμα από τις όμορφες στιγμές που περνά στο γαμήλιο ταξίδι της για να απαντήσει σε όσες διαδικτυακές της «φίλες» και «φίλους» αφιέρωσαν χρόνο από τη ζωή τους στο να σχολιάσουν την ενδυματολογική της επιλογή για την ημέρα του γάμου της.

«Για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτυ της βραδιάς, ενώ στην εκκλησία φορούσα ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου. Απλως το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το Μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο. Να είστε όλοι καλά!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα σε μία από τις φωτογραφίες του γάμου της απαντώντας στους επικριτές της.

Instagram/Chrismpo

 

Κι έπειτα συνέχισε να απολαμβάνει τις ημέρες της στην Ιρλανδία.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Chrismpo