CELEBRITIES

16 πράγματα που (μάλλον) δεν ήξερες για τον Ronaldo

Το Euro τελείωσε και η Πορτογαλία ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Ronaldo σήκωσε περιχαρής το κύπελλο και εμείς τώρα που κέρδισε αυτόν τον σημαντικό τίτλο είπαμε να ασχοληθούμε λίγο μαζί του. Γιατί δε θέλουμε στη κουβέντα πάνω να μην έχουμε μερικές πληροφορίες για εκείνον. Πάμε, λοιπόν, να σου πούμε μερικά μάλλον άγνωστα πράγματα για αυτό τον ποδοσφαιριστή.

1. Το όνομα του δεν είναι Ronaldo

Το πλήρες όνομα του είναι Christiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Για προφανείς λόγους, δεν το κράτησε ολόκληρο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

2. Έχασε το μπαμπά του όταν ήταν 20

Έχασε τον μπαμπά του από ασθένεια στο συκώτι που προκλήθηκε από τον αλκοολισμό. Ήταν μόνο 52 ετών και ο Ronaldo 20.

3. Αποβλήθηκε από το σχολείο

Μια καρέκλα που εκτόξευσε σε καθηγήτρια, τον οδήγησε εκτός μαθητικών αιθουσών στα 14 του χρόνια. Ήταν τότε που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

4. Κλαίει. Συχνά.

Ακόμα και ποδόσφαιρο να μην βλέπεις, τα δάκρυα του Ronaldo σίγουρα σου είναι γνώριμα καθώς κάνουν τον γύρο του διαδικτύου συχνά πυκνά. Ο Ronaldo είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό βγαίνει προς τα έξω, από τότε που ήταν παιδί και όταν δεν κατάφερνε να βάλει γκολ το έριχνε στο κλάμα.

5. Δεν έχει κανένα τατουάζ

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές, εκείνος δεν έχει κανένα τατουάζ στο σώμα του. Ναι, ούτε στα σημεία εκείνα που συνήθως δεν είναι σε κοινή θέα.

6. Έχει ομοίωμα στο Madame Tussaud

 

Αν πας στο φημισμένο μουσείο Madame Tussaud του Λονδίνου, θα μπορέσεις να ποζάρεις πλάι σε ομοίωμα του. Δημιουργήθηκε το 2010.

7. Έχει αγοράσει loft με άρωμα 50 Shades of Grey

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε δικό του ένα loft στον πύργο Trump της  Νέας Υόρκης έναντι 18,5 εκατ. δολαρίων. Το συγκεκριμένο σπίτι λέγεται ότι ενέπνευσε τα γυρίσματα για την ταινία του 50 Shades of Grey.

8. Έχει παιδί

Το 2010 έγινε πατέρας. Τα στοιχεία της μαμάς του παιδιού δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα.

9. Κατηγορήθηκε για βιασμό

Το 2005 συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμό μιας γυναίκας σε ένα ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο Ronaldo αρνήθηκε τις κατηγορίες και τελικά αθωώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

10. Είναι social media σταρ

Έχει 67 εκατομμύρια κόμμα 1 ακόλουθους στο Instagram. 67 εκατομμύρια.

11. Κάνει άπειρους κοιλιακούς

 

Κράτα τη ανάσα σου γιατί οι κοιλιακοί που κάνει δε χωράνε στο νου. 3.000 την ημέρα! Κάπως έτσι καταφέρνει μάλλον να έχει λιγότερο λίπος από ότι τα περισσότερα μοντέλα.

12. Πηδάει ψηλά

Πηδάει πολύ πιο ψηλά από ό,τι ένας μέσος παίκτης του NBA. Δε θα σου πούμε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες, πιστεύουμε ότι σου αρκεί αυτή η πληροφορία.

13. Και τρέχει ΠΟΛΥ γρήγορα

Τρέχει πιο γρήγορα από έναν επαγγελματία σπρίντερ.

14. Βγάζει περισσότερα από τον Obama

Χρειάζεται 6 μέρες, 9 ώρες, 17 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα να βγάλει όσα βγάζει ο Αμερικανός πρόεδρος μέσα σε ένα χρόνο. Βγάζει περίπου 274.000 δολάρια τη βδομάδα. Είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο.

15. Έχει δικό του brand

Θεωρείται fashion icon. Έχει τη δική του μπουτίκ στο νησί Madeira της Πορτογαλίας και λέγεται CR7.

16. Φορούσε σιδεράκια

Ναι ναι, έπρεπε κάπως να ισιώσει τα δόντια του και αυτός. Οπότε, έβαλε σιδεράκια.