CELEBRITIES

Matilda The Musical: Η εκπληκτική μεταμόρφωση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τον ρόλο της διευθύντριας

NDP Photo Agency

Το Matilda The Musical έκανε πρεμιέρα και μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία από τις αγαπημένες παραστάσεις του φετινού χειμώνα. Σε αυτό που πρέπει όμως να σταθούμε είναι η εμφάνιση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη επί σκηνής. Ο ηθοποιός μεταμορφώνεται σε Agatha Trunchbull για να υποδυθεί τη διευθύντρια του σχολείου.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την παράσταση. Πριν μου γίνει η πρόταση, είχα ήδη καταλήξει στο θέατρο ”Ζίνα”, για το καινούριο έργο που θα ανέβαζα. Είχα αρχίσει να σχηματίζω θίασο. Όταν είδα την Αgatha Trunchbull στο You Tube, είπα αυτομάτως «Ωπα, θα πάω από αυτή την πλευρά, άσχετα αν δεν έχω ξανακάνει ποτέ μιούζικαλ.

Ομολογώ, ότι απαίτησα από την Θέμιδα (σσ. Μαρσέλλου) στην αρχή να ακούσω τα τραγούδια, για να μου δώσει λίγο χρόνο για να απαντήσω αν θα μπορούσα να τα πω. Κατάλαβα ότι μπορώ να τα πω τα τραγούδια, αλλά δεν είχα καταλάβει πόση δουλειά χρειαζόταν μετά.

Αυτή είναι η ευτυχία να βρίσκομαι σε αυτό το χώρο, σε αυτό το θέατρο και στο συγκεκριμένο μιούζικαλ. Να δουλεύω νυχθημερόν. Αυτή η πειθαρχία είναι που θα με κάνει καλύτερο» δήλωσε στη συνέντευξη τύπου της παράστασης ο ηθοποιός.

 

Η Ματίλντα του Ρόαλντ Νταλ μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1996 σε σκηνοθεσία Ντάνι ντε Βίτο. Το βιβλίο του Νταλ έχει τιμηθεί με το Federation of Children’s Book Groups Award το 1988, με το Κρατικό Βραβείο Μετάφρασης το 1991 και το με το Blue Peter Book Award το 2000.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency