CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: “Το My Style Rocks δεν είναι για μένα”

H αγαπημένη Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα. Πώς νιώθει ενώ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της, για το Shopping Star, για την τηλεόραση γενικά και ειδικότερα για το My Style Rocks, το οποίο, όπως δήλωσε, δεν είναι για εκείνη.

-Τα ποσοστά τηλεθέασης τα παρακολουθείς;

 -Ναι. Αλλά δεν είµαι πάνω από αυτά. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω, γιατί θα χάσω τον αυθορµητισµό µου και την όρεξη για τη δουλειά µου.

-Οταν βγήκε απέναντι το My Style Rocks σε άγχωσε ο ανταγωνισµός;

-Καθόλου. Πάντα κάτι θα υπάρχει απέναντι. Είτε θα πάει καλύτερα, είτε θα πάει χειρότερα, ή το κοινό θα µοιραστεί.

-Το έχεις παρακολουθήσει;

-Ελάχιστα στην αρχή του. Δεν έχει καµία σχέση µε το «Shopping Star».

-Αν σου πρότειναν να το παρουσίαζες, θα το έκανες;

Οχι, δεν µου ταιριάζει καθόλου αυτή η εκποµπή. Στο Shopping Star είµαι fashion expert. Κάνω τη δουλειά µου. Δεν κάνω την παρουσιάστρια, δεν κρίνω ούτε βαθµολογώ το ντύσιµο των γυναικών. Αυτό που βαθµολογώ είναι το κατά πόσο κατάφεραν να συντονιστούν µε το ενδυµατολογικό θέµα της εβδοµάδας. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και εγώ βάσει αυτού προσπαθώ να κάνω κάποιες παρεµβάσεις κοντά στο στυλ της ή αυτό που τέλος πάντων µπορεί να αντέξει. Εγώ δεν µπορώ ούτε να επιβάλω σε µια κοπέλα πώς να ντυθεί, ούτε να τη βαθµολογήσω, ούτε να τη µαλώσω. Δεν λέω ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν µπορώ να το κάνω. Το My Style Rocks δεν είναι για µένα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency