CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: “Αγαπώ τα παιδιά του Ηλία. Δε βλέπω διαφορά από τα δικά μου”

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Βίκυ Καγιά μίλησε για την οικογένειά της, για τα δύο της παιδιά με τον Ηλία Κρασσά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, αλλά και για τα δύο παιδιά του συζύγου της από τον προηγούμενο γάμο του. Σε μία από τις πιο ειλικρινείς στιγμές της στην τηλεόραση, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην αγάπη της για αυτά αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η δική της οικογένεια εντός αυτού του πλαισίου.

«Είμαστε μία πλήρης οικογένεια. Υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν και πολύ μεγάλες χαρές. Η αλήθεια είναι η εξής: Όταν γνώρισα τον Ηλία, τον γνώρισα με δύο υπέροχα παιδιά, τα οποία ήταν μικρά, 3 και 4 ετών. Είναι τα πρώτα παιδιά λοιπόν που είχαμε στη ζωή μας, που ήμουν και είμαι εν δυνάμει μητέρα τους.

Είναι τεράστια ευθύνη γιατί πρέπει να σεβαστείς όλους τους μηχανισμούς και τη ρουτίνα που έχει η οικογένεια και να φέρεις και το δικό σου κομμάτι χωρίς να είναι πιεστικό και να είναι πάρα πολύ αρμονικό που να μην ενοχλεί κανέναν. Οπότε μέσα σε αυτό το πλαίσιο έβαλα πραγματικά τα δυνατά μου και να φροντίσω δύο παιδιά τα οποία δεν είναι δικά μου οπότε και να χτυπήσουν δεν πειράζει. Η αγωνία μου (για αυτά) είναι μεγαλύτερη. Περνώντας τα χρόνια υπάρχει εμπιστοσύνη, υπάρχει τριβή, που γνωρίζεις τον άλλο άνθρωπο και σε γνωρίζει. Οπότε υπάρχει και μία άλλη ηρεμία, μία άλλη ησυχία. Όλα είναι καλύτερα, όλα είναι πιο εύκολα.

Τα παιδιά είναι παιδιά και η αγάπη είναι ένα πράγμα. Μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές αλλά είναι ένα πράγμα και η καρδιά του ανθρώπου είναι μεγάλη και ευαίσθητη. Δεν μπορούν όλοι να αισθάνονται όπως αισθάνομαι εγώ αλλά πραγματικά επειδή αληθινά αγαπάω τον Ηλία και αγαπώ αυτά τα δύο παιδιά, που είναι κομμάτι του εαυτού του, δεν μπορώ να δω διαφορά με τα δικά μου παιδιά. Στο μόνο πράγμα που θα μπορούσα να σου πω ότι βλέπω διαφορά είναι στις αποφάσεις που παίρνουμε. Δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για τα πιο μεγάλα παιδιά. Τις παίρνει η μαμά και ο μπαμπάς τους. Τα αγαπώ, παίζουμε, είναι αδέρφια της Μπιάνκας και του Κάρολου, αγαπιούνται πάρα πολύ.

Εγώ είμαι εκεί για να περνάμε ωραία. Έχουμε το πλαίσιο της οικογένειας, το οποίο είναι συγκεκριμένο και λειτουργούμε όλοι μέσα σε αυτό. Όταν έμεινα έγκυος στην Μπιάνκα με έπιασε ένα τεράστιο άγχος γιατί ήθελα ό,τι καταφέρω να δώσω και να περάσω στην Μπιάνκα, να υπάρχει το ίδιο και για τους μεγαλύτερους. ΉΘελα να είναι 100% σίγουρα τα μεγαλύτερα παιδιά ότι θα έχουν τη θέση που τους αξίζει στην οικογένεια και θα είμαστε όλοι μαζί μία χαρά. »

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/vickykaya_/