CELEBRITIES

Η Βίκυ Καγιά πήγε άβαφη στο θέατρο και μίλησε για την τελική πεντάδα του GNTM

NDP Photo Agency

Στα 28 χρόνια που είναι στον χώρο της μόδας, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά σε ατμοσφαιρικές φωτογραφίσεις, εντυπωσιακά catwalk αλλά και ως απαστράπτουσα παρουσιάστρια της τηλεόρασης (βλέπε χαρακτηριστικά τις εμφανίσεις της στο πλατό του Greece's Next Top Model). Κάθε όμως φορά που την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι που η ομορφιά της μας εκπλήσσει περισσότερο. Μια τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ψαρόσουπα - Βουτιά στη Βυθούπολη» την οποία παρακολούθησε μαζί με την κόρη της Μπιάνκα στο θέατρο Παλλάς.

Διάβασε επίσης: Η κόρη της Βίκυς Καγιά βρέθηκε στα γυρίσματα του GNTM και κάθισε στην πιο σωστή θέση

Μαμά και κόρη απαθανατίστηκαν κατά την είσοδό τους στο θέατρο Παλλάς, ενώ μετά τη λήξη της παράστασης, η Βίκυ Καγιά πόζαρε και με τους συντελεστές της.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα για τις δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε εκεί, οι οποίες ξεκίνησαν, όπως θα περίμενες, από το no make up look της. «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι», είπε η Βίκυ Καγιά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Greece’s Next Top Model που διανύει τη δεύτερη σεζόν του στο Star.

NDP Photo Agency

Με τη Μαριέλλα Σαββίδου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Είναι δύσκολο γιατί έχει ανέβει το επίπεδο και είναι πολύ φυσικό, είναι προετοιμασμένα τα κορίτσια και ξέρουν που έρχονται και είναι μια εποχή τώρα και με το Instagram που ξέρεις λίγο πολύ τι γίνεται παγκοσμίως και έχουν καταλάβει και λιγάκι τον πήχη δυσκολίας. Είναι και όμορφες πολύ και έχουν και κάτι προσωπικότητες καραμπινάτες», είπε η Βίκυ Καγιά που εξήγησε ότι οι κριτές βάζουν δύσκολα στις υποψήφιες για να δουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν και εκτός παιχνιδιού, στην «αρένα της δουλειάς» όπως είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το που έχει φτάσει σε επίπεδο γυρισμάτων το GNTM, η Βίκυ Καγιά είπε: «Έχουμε φτάσει στην πεντάδα. Φέτος δεν έχω αγαπημένη, φτάσαμε σε μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα. Και την τριάδα πιστεύω δεν θα την περιμένω ούτε τη νικήτρια θα την περιμένω».

NDP Photo Agency

Με τον Δημήτρη Κόκκοτα- NDP Photo Agency

«Μας είπε η Χαρά ότι γίνεται bullying στο σπίτι. Τι ήθελαν και μου το είπαν εμένα; Έγινα Τούρκος. Μου είπαν ότι αυτή τους προκαλεί και τους είπα “Ακούστε να δείτε δεν ξέρω ποιος προκαλεί ποιον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και λογική στο να κοροϊδεύεις και να πειράζεις κάποιον. Απλά σταματήστε το τώρα», ανέφερε τέλος η Βίκυ Καγιά για το επεισόδιο της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, οπότε οι κριτές θα μάθουν για τις τεταμένες σχέσεις αρκετών υποψηφίων με την Ελευθερία. Για την Ελευθερία και τις συμπαίκτριές της μίλησε ακόμα πιο αναλυτικά στην κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency