CELEBRITIES

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για τη νέα σχέση της Βάσως Λασκαράκη

NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθισε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή ''DOT'' του ΣΚΑΪ. Για πρώτη φορά μιλά τόσο ανοιχτά για το διάζυγιό του από τη Βάσω Λασκαράκη, τη νέα σχέση της αλλά και την κόρη τους.

«Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά ψυχολογικά στον χωρισμό και βοήθησε σε αυτό η Βάσω και η προσωπικότητά της γιατί είναι μια έξυπνη γυναίκα, αξιοπρεπής αλλά και μια τέλεια μάνα για την Εύα. Οπότε το χειρίστηκε το θέμα και αυτή πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ σωστά και σε σχέση με το παιδί που αυτό είναι που με απασχολεί πρωτίστως από όλα. Αλλά και γενικότερα το χειρίστηκε καλά» σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχετικά με το διαζύγιό του.

Στην συνέχεια σχολίασε και την τωρινή σχέση της Βάσως Λασκαράκη λέγοντας: «Το θέμα τωρινές σχέσεις το συζητήσαμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα φυσικά». Όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε για τον Λευτέρη Σουλτάτο δε φάνηκε να νιώθει αμήχανα και απάντησε με χιούμορ: «Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούργια σχέση η Βάσω. Τι λόγο να έχω να της πω πού να πάνε διακοπές;

Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα από την Βάσω, να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά και στην Βάσω. Από ‘κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω, γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή της Εύας είναι με την Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα, είναι λογικό. Θέλω να είναι ήρεμη στην ζωή της να πηγαίνουν όλα τέλεια για να πηγαίνουν όλα τέλεια και στην μικρή».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency