CELEBRITIES

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για εκείνη

ndp

Το περασμένο καλοκαίρι η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βρέθηκε οικειοθελώς όπως έλεγε η ίδια στο Δαφνί. Δύο χρόνια νωρίτερα η ίδια είχε βρεθεί στο Δρομοκαΐτειο, με απόφαση των γονιών της, εμπειρία για την οποία μίλησε η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κι αν τον Σεπτέμβριο του 2018 εξηγούσε στην Espresso πώς ο πατέρας της ήταν πάντα στο πλευρό της και φύλακας άγγελος στη ζωή της, στο "The 2Night Show" μίλησε για τις ύπουλες πλευρές της πατριαρχίας. Μην ψάχνεις για άκρη, δεν θα βρεις, τα πράγματα παρουσιάζονται πότε έτσι και πότε αλλιώς.

Αν αναρωτιέσαι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε αυτή την υπόθεση, λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Μπορώ όμως να σε βοηθήσω να μάθεις ένα δυο πράγματα παραπάνω για την ηθοποιό Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και να θυμηθείς και πού την έχεις ξαναδεί.

Έχει παίξει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και στην τηλεόραση

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου έχει εμφανιστεί στις σειρές «Κλεμμένα Όνειρα», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», αλλά και παλιότερα στο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» όπως θα δεις στα στιγμιότυπα που έχει ανεβάσει η ίδια παλιότερα.

 

Η ηθοποιός έχει επίσης εμφανιστεί σε παραστάσεις όπως «Οι Αριστοφάνης» στο θέατρο Ελυζέ το μακρινό 2008, στο μουσικοθεατρικό πρόγραμμα του Allegro Variete με τον Γιώργο Γερολυμάτο, τον Γιάννη Μπουρνέλη και άλλους, αλλά και την παράσταση stand up comedy «Άρατα Κούρατα» σε κείμενα του Δήμου Μυλωνά.

ndp

 NDP Photo Agency.

ndp

NDP Photo Agency

Τελευταία της θεατρική εμφάνιση ήταν στην παράσταση «Ο Δίας ξαναγύρισε» στο θέατρο Αλκμήνη.

 

Οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση περιλαμβάνουν και την παρουσίαση της εκπομπής “Star Week” στο Extra Chanel, ενώ ακόμα και σήμερα παρουσιάζει την ενότητα «Ηθοποιός Σημαίνει Φως» στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη στο High TV.

 

Έχει συνεργαστεί με την Όλγα Μαλέα στον κινηματογράφο

Στην τελευταία ταινία της Όλγας Μαλέα, «Ματζουράνα» του 2013 η Τριανταφύλλη κρατούσε έναν από τους βασικούς ρόλους. Πρωταγωνιστές της ταινίας που αφορούσε την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που δέχεται τις πιέσεις της μητέρας να διακριθεί σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής, ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η Γιούλικα Σκαφιδά και η Μαρία Ρισκάκη.

ndp

NDP Photo Agency

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας

Εκτός από ηθοποιός η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είναι και πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας. Αυτό άλλωστε όπως έχει πει η ίδια ήταν το επάγγελμα που ήθελαν οι γονείς της να ακολουθήσει. Στις συνεντεύξεις της εμφανίζεται πότε η μητέρα της να μη δέχεται με τίποτα το γεγονός ότι αντί να ακολουθήσει ένα συμβατικό επάγγελμα και πότε ο πατέρας της. Η αλήθεια δεν ξέρουμε που βρίσκεται όμως παρακάτω θα την δεις σε μια θεατρική έξοδο μαζί τους τον Ιανουάριο.

ndp

NDP Photo Agency

Ζούσε για ένα διάστημα μόνιμα στη Μύκονο

Σε συνέντευξή της για την Espresso το 2016 η Τριανταφύλλη δήλωνε μόνιμη κάτοικος του Νησιού των Ανέμων, όπου διατηρούσε θεατρικό εργαστήρι. Η ηθοποιός είχε βρεθεί στην Μύκονο ακολουθώντας τον τότε αγαπημένο της, Μιχάλη, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στο κοσμικό νησί. Η σχέση τους τελείωσε αλλά εκείνη παρέμεινε για αρκετό καιρό ακόμα στη Μύκονο από την οποία επέστρεψε περίπου τον καιρό του πρώτου εγκλεισμού της στο Δρομοκαΐτειο. Όσο ζούσε στη Μύκονο πάντως συμμετείχε και στα γυρίσματα της ταινίας “Kings of Mykonos”.

 

Αγαπά τη θάλασσα και ιδιαίτερα να φωτογραφίζεται στα βράχια του γιαλού

Η μόνιμη διαμονή της στη Μύκονο αλλά και η αγάπη της στην θάλασσα έχει γεμίσει το προφίλ της ηθοποιού στο Facebook με καλοκαιρινές φωτογραφίες. Πρωταγωνίστρια σε αυτές η ίδια, το μπλε της θάλασσας και το χρυσό της άμμου και πάντα σχεδόν ένας μικρός η μεγαλύτερος βράχος που της χρησιμεύει για τις πόζες της.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency