Το συγκινητικό ''αντίο'' της Γιούλικας Σκαφιδά στη Μαίρη Τσώνη

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποχαιρέτησε τη συνάδελφό της επιλέγοντας μερικά δικά της λόγια από παλιότερη συνέντευξη.

Ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης Μαίρης Τσώνη έχει συγκλονίσει όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τον καθέναν από μας. Είναι κρίμα μια τόσο νέα κοπέλα, ένα πλάσμα ιδιαίτερα ταλαντούχο να "φεύγει" τόσο νωρίς. Τα λόγια δεν αρκούν για να εκφράσουν το άδικο και τη θλίψη.

Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι και άνθρωποι που είχαν εκτιμήσει το ταλέντο της Μαίρης ένιωσαν την ανάγκη να εκφράσουν τη λύπη τους μέσα από τα social media. Μεταξύ αυτών και η συνάδελφος της, Γιούλικα Σκαφιδά.

Μαίρη Τσώνη:Έφυγε απ'τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα.Κριμα. "Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι' αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές."

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida) on

Η ηθοποιός επέλεξε να παραθέσει ένα μέρος από παλιά συνέντευξη της Μαίρης Τσώνη, συμπληρώνοντας με τη φράση "Μαίρη Τσώνη: Έφυγε απ’ τη ζωή σήμερα το πρωί. Ήταν ευαίσθητη, υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κρίμα".

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ