CELEBRITIES

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε με την κόρη του στα γυρίσματα του MasterChef

NDP Photo Agency

«Όταν έχεις πρεμιέρα τη Δευτέρα, αλλά πρέπει να κρατήσεις και τα παιδιά» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Instagram. Το MasterChef 3 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και τα γυρίσματα είναι πολλά και πολύωρα χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό για κάποιες μικρές επισκέψεις. Η κόρη του, Αριάννα-Chihiro, βρέθηκε στο πλατό και το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε πολύ όμορφα.

 

Μιλώντας στο DownTown Κύπρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αναφερθεί στην κόρη του και στο κατά πόσο προλαβαίνει να τη βλέπει: «Ναι, αλλά όχι όσο θα ήθελα και η γυναίκα μου, μου βάζει χέρι πολλές φορές και μου τη λέει. Δίκιο έχει, αλλά οι χρόνοι μας πια είναι πολύ πιεσμένοι μέσα στην καθημερινότητα. Προσπαθώ κάθε μέρα να περνάω χρόνο μαζί της. Να παίζουμε, να μιλάμε, να περνάμε ποιοτικό χρόνο. Αλλά δεν είναι κάθε μέρα εφικτό αυτό».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, απέκτησαν τον Ιούλιο ένα ακόμα παιδάκι. Το νέο μέλος της οικογένειας είναι ένα αξιολάτρευτο αγοράκι που μοιάζει πολύ στον μπαμπά του.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency