CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: “Γιατί πρέπει να απολογηθώ που πήρα κιλά;”

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκαν στο Χονγκ Κονγκ καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη και του ''Celebrity Travel''. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και το ζήτημα που πρόεκυψε και ταλάνισε την ελληνική τηλεόραση με αφορμή τα κιλά της. Πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος ξεκίνησε να μιλά λέγοντας τα εξής: «Μάλλον έκοψε το τσιγάρο δεν εξηγείται . Και μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια. Όταν μαγειρεύεις δοκιμάζεις.»

Η ίδια δεν είχε τότε τοποθετηθεί, σε αντίθεση με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη ο οποίος θέλησε να την υπερασπιστεί. Η Σίσσυ μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη έδωσε τη δική της εκδοχή.

«Ο Θοδωρής δεν είχε στόχο να υπερασπιστεί εμένα, Το πήρε προσωπικά. Ότι κάποιος είχε στόχο να χλευάσει τα κιλά μιας γυναίκας. Δεν ήταν το θέμα το αυταπόδεικτο. Το θέμα ήταν στα γέλια και στην ειρωνεία. Αυτό θεωρήσαμε πως ήταν προσβλητικό. Όχι πως έχω πάρει κιλά. Είναι αυταπόδεικτο πως έχω πάρει κιλά. Δεν είναι αμφισβητήσιμο. Εμφανίζομαι στα social. Εμφανίζομαι παντού, έχω το κανάλι μου στο youtube. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Βγαίνω στην παραλία με τα παιδάκια μου. Δεν έχω κλειστεί μέσα στο σπίτι. Αλλά είναι εντάξει.

Γιατί πρέπει να απολογηθώ που πήρα κιλά; Αν πω τους λόγους θα είναι σαν να απολογούμαι. Δεν θεωρώ πως πρέπει. Δεν οφείλω καμιά συγγνώμη. Για ‘μένα ο Θοδωρής είναι πολύτιμος σε αυτό το κομμάτι γιατί δεν τον νοιάζει. Είναι σαν να μην το βλέπει. Ούτε το ένα ούτε το άλλο άκρο.

Δεν έχω μιλήσει με τον Παπανώτα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο. Έμαθε και τι θέμα υπάρχει από πίσω. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εγώ δεν βγήκα να απαντήσω στον Δημήτρη Παπανώτα. Οι απαντήσεις και τα εξώδικα ήταν ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Θοδωρή. Εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησαν τα υπονοούμενα για την εκπομπή.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/sissychristidou/