CELEBRITIES

Η Σίσσυ Χρηστίδου πόσταρε φωτογραφία με μαγιό και η γραφικότητα στα σχόλια χτύπησε κόκκινο

Δεν είναι να βάλει φωτογραφία στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, τρέχουν haters και lovers να σχολιάσουν. Κράξιμο; Γιατί το λες τώρα αυτό και με στενοχωρείς; Απλά μέσα στα αποθεωτικά υπήρχαν και κάποια σχόλια που έσταζαν φαρμάκι. Φωτογραφία με μαγιό και πήραν τη μεζούρα. 90-60-90 έψαχναν αλλά τα νούμερα δε βγήκαν. Έχει κάνει photoshop λέει η Σίσσυ οπότε είναι υποχρέωση των followers να κράξουν.

Διάβασε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου – ”Γιατί πρέπει να απολογηθώ που πήρα κιλά;”

Πάμε να δούμε ενδεικτικά κάποια από αυτά, έτσι για να είμαστε σίγουρες πως υπάρχει πολλή αγένεια εκεί έξω

«Αν αυτά είναι τα πόδια της Σίσσυς τότε εγώ είμαι η Cindy Crawford. Ρε παιδιά ας αποδεχτούμε τον εαυτό μας, δεν είναι κακό να έχουμε λίγα παραπάνω κιλά, αρκεί να είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν είναι πρότυπα μόνο όσοι είναι 50 κιλά. Ήμαρτον.»

Έγινε κι ένας εξαιρετικός διάλογος με στοιχεία.

«Καλά, τα πόδια της δεν είναι σίγουρα έτσι.

Πού το ξέρεις γλυκιά μου;

Επισκέφτηκε κρεπερί με σορτς και την είδα και είναι τεράστια.»

Τη είδε η μάρτυρας σε κρεπερί, θέλεις κάτι άλλο για να πειστείς; Κι όχι μόνο την είδε άλλα ένιωσε την ανάγκη να το καταθέσει στο δικαστικό μέγαρο του Instagram.

«Βάλε και μια όρθια φωτογραφία για να διαπιστώσουμε ότι όντως αδυνάτισες γιατί η τωρινή μου φαίνεται fake προεξέχει το στομάχι σε μεγάλη αναντιστοιχία με τα πόδια. Δεν είναι ντροπή να πάρει κάποιος κιλά αλλά είναι ανόητο να προσπαθούμε να δείξουμε το αντίθετο» αναφέρει ακόμα ένα σχόλιο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/sissychristidou/