CELEBRITIES

Η Salma Hayek στο κόκκινο χαλί με την κόρη της. Μην ψάχνεις. Δε μοιάζουν

Vianney Le Caer/Invision/AP

Όσες φορές κι αν κοιτάξεις τη φωτογραφία τους, ομοιότητα δε θα βρεις. Θέλεις να προσπαθήσεις εκ νέου; Σου δίνω τον χρόνο. Μην ταλαιπωρείσαι. Το μόνο που μπορείς να πεις για να μην πικράνεις τη δόλια μάνα είναι πως η κόρη έχει πάρει τα χρώματά της. Η Salma Hayek βρέθηκε στο fashion show του οίκου Gucci παρέα με τον άντρα αλλά και την κόρη της. Η 11χρονη Valentina είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο Francois Henri Pinault στέκεται στα δεξιά της. Δες και τα λέμε μετά.

Θέλεις να μιλήσουμε για τα μάτια; Για τα χείλη; Για τη μύτη; Να πάμε πιο βαθιά; Το βλέμμα; Διαφορά καμία. Μέχρι και στα αυτιά εντόπισα εγώ ομοιότητα.

 

Η Hayek μιλώντας στο People είχε αναφέρει πως η καλύτερη συμβουλή που έχει δώσει στην κόρη της είναι «να μην προσπαθήσει να είναι όπως όλες οι άλλες».

Η Hayek γνωρίστηκε με τον Pinault το 2006, μέσω ενός στελέχους της Gucci. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως ήταν ξεχωριστός» παραδέχεται. «Είναι πολύ δυναμικός και αφοπλιστικά ευγενής».

Έγινε μητέρα το 2007, αφού είχε κλείσει τα 41 της χρόνια. «Το παιδί μου ήρθε αργά στη ζωή μου και φοβήθηκα πως μπορεί να μην κατάφερνα να γίνω μητέρα. Ήταν κάτι εξαιρετικά σημαντικό για εμένα» είχε δηλώσει.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP