CELEBRITIES

Robbie Williams: “Έχω μία αρρώστια στο κεφάλι μου που θέλει να με σκοτώσει”

Jordan Strauss/Invision/AP

Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τον Robbie. Δεν την ένιωθε ποτέ έτσι. Το ταλέντο και η φήμη του δεν του ήταν ποτέ αρκετά για να συμβιβαστεί με τα στραβά της. Το «σκοτάδι» της δεν το απέφυγε ποτέ. Η μάχη που έχει δώσει κατά καιρούς με τις ουσίες από την εφηβεία του είναι γνωστή. Όπως και οι «δαίμονες» που τον επισκέπτονται κατά καιρούς και δεν τον αφήνουν. Ο 44χρονος σταρ μίλησε για τη βαριάς μορφής κατάθλιψη που αντιμετωπίζει από τότε που ήταν 19 ετών.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή. Κάποιες φορές με κυριεύει και κάποιες φορές είναι ένα εργαλείο που χρειάζομαι για να ανέβω στη σκηνή. Μερικές φορές απολαμβάνω μεγάλα διαστήματα ευτυχίας και αυτό είναι υπέροχο. Αλλά τις περισσότερες φορές προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις δοκιμές και τις δοκιμασίες με τους δαίμονές μου» είπε μεταξύ άλλων στη βρετανική The Sun.

«Αλλά τις περισσότερες φορές είμαι άνθρωπος, έχω ανθρώπινη εμπειρία, προσπαθώ να αντιμετωπίσω τις δοκιμασίες αυτών που περνούν ανάμεσα από τα αυτιά μου».

Ο Robbie Williams αποκάλυψε και στιγμές πραγματικά ζοφερές, όπως την εμμονή του με τη ζωή και το θάνατο του George Michael, με τον οποίο ένιωθε πως έχει πολλά κοινά σημεία. «Έχω φτάσει αρκετές φορές κοντά στο θάνατο», παραδέχεται.  Στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του φοβόταν να μείνει μόνος του έστω και λίγο. Η χρήση σκληρών ναρκωτικών το 2007 τον οδήγησε το χείλος του γκρεμού. Χρειάστηκε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο άνθρωπος που «του έσωσε τη ζωή», φροντίζοντας να μείνει καθαρός είναι, όπως λέει, η σύζυγός του, Ayda Field. «Στο πρώτο μας ραντεβού ήμουν τόσο μαστουρωμένος που κακάριζα σαν κοτόπουλο», είπε. Τώρα πλέον προσπαθεί να μείνει μακριά από τις κακές συνήθειες του παρελθόντος, αλλά ο «εφιάλτης» σε μερικές περιπτώσεις, δεν σβήνει εύκολα.

Αχ βρε Robbie.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP