CELEBRITIES

Ο Robbie Williams έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Instagram

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία εστιάζει στα χέρια της οικογένειας Williams. Στο κέντρο διακρίνει κανείς το τατουάζ του πρώην μέλους των Take That, με κάθε ένα από τα δάκτυλα πλην του αντίχειρα, να συμπληρώνει την λέξη love = αγάπη. Δάχτυλα πλεγμένα με την από το 2010 σύντροφό του, Ayda Field. Το ζευγάρι έχει στο πλευρό του τα δύο του παιδιά, την Teddy, 5 ετών και τον Charlton, 3 ετών, που ακουμπούν τις μικροσκοπικές τους παλάμες σε εκείνες των γονιών τους.

Για μια στιγμή! Ναι, καλά παρατήρησες. Τα παιδικά, βλέπε βρεφικά χεράκια δεν είναι δύο, αλλά τρία. «Εντοπίζω ένα επιπλέον χέρι. Λοιπόν, κρατούσαμε ένα πολύ ξεχωριστό μυστικό» σχολιάζει η κυρία Williams πλάι στην φωτογραφία που παρουσιάζει στον κόσμο το πέμπτο μέλος της οικογένειας.

 

Η μικρή Colette Josephine είναι όπως αναφέρει η μαμά της, βιολογικό παιδί των Robbie Williams και της ίδιας, το οποίο γεννήθηκε με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας. Αυτή η επιλογή ήταν και ο βασικός παράγοντας που το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την είδηση του ερχομού του νέου μέλους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος για μας να φτάσουμε εδώ και αυτός είναι ο λόγος που το κρατήσαμε κρυφό» σημειώνει η πανευτυχής μητέρα και προσθέτει: «Αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικό μας παιδί, κυοφορήθηκε από παρένθετη μητέρα, στην οποία θα χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη».

Η οικογένεια Williams έχει μια αρκετά αυστηρή πολιτική στην ανατροφή των παιδιών, προσπαθώντας να τα κρατήσει μακριά από τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα. Μάλιστα η Ayda Field ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα του νέου μέλους, όπως ακριβώς συνέβη και με τους Teddy και Charlie.

 

Robbie Williams Και Ayda Field συμμετέχουν στην τρέχουσα σεζόν του X-Factor στην Βρετανία, έχοντας έκαστος από μια καρέκλα στην κριτική επιτροπή του talent show.