Ο Robbie Williams έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς και κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του κράτησαν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία εστιάζει στα χέρια της οικογένειας Williams. Στο κέντρο διακρίνει κανείς το τατουάζ του πρώην μέλους των Take That, με κάθε ένα από τα δάκτυλα πλην του αντίχειρα, να συμπληρώνει την λέξη love = αγάπη. Δάχτυλα πλεγμένα με την από το 2010 σύντροφό του, Ayda Field. Το ζευγάρι έχει στο πλευρό του τα δύο του παιδιά, την Teddy, 5 ετών και τον Charlton, 3 ετών, που ακουμπούν τις μικροσκοπικές τους παλάμες σε εκείνες των γονιών τους.

Για μια στιγμή! Ναι, καλά παρατήρησες. Τα παιδικά, βλέπε βρεφικά χεράκια δεν είναι δύο, αλλά τρία. «Εντοπίζω ένα επιπλέον χέρι. Λοιπόν, κρατούσαμε ένα πολύ ξεχωριστό μυστικό» σχολιάζει η κυρία Williams πλάι στην φωτογραφία που παρουσιάζει στον κόσμο το πέμπτο μέλος της οικογένειας.

View this post on Instagram

I spy with my little eye an extra little hand So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

 

Η μικρή Colette Josephine είναι όπως αναφέρει η μαμά της, βιολογικό παιδί των Robbie Williams και της ίδιας, το οποίο γεννήθηκε με τη μέθοδο της παρένθετης μητέρας. Αυτή η επιλογή ήταν και ο βασικός παράγοντας που το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την είδηση του ερχομού του νέου μέλους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος για μας να φτάσουμε εδώ και αυτός είναι ο λόγος που το κρατήσαμε κρυφό» σημειώνει η πανευτυχής μητέρα και προσθέτει: «Αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικό μας παιδί, κυοφορήθηκε από παρένθετη μητέρα, στην οποία θα χρωστάμε αιώνια ευγνωμοσύνη».

Η οικογένεια Williams έχει μια αρκετά αυστηρή πολιτική στην ανατροφή των παιδιών, προσπαθώντας να τα κρατήσει μακριά από τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα. Μάλιστα η Ayda Field ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα του νέου μέλους, όπως ακριβώς συνέβη και με τους Teddy και Charlie.

 

Robbie Williams Και Ayda Field συμμετέχουν στην τρέχουσα σεζόν του X-Factor στην Βρετανία, έχοντας έκαστος από μια καρέκλα στην κριτική επιτροπή του talent show.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ