CELEBRITIES

Η Rihanna βγάζει τη δική της σειρά εσωρούχων και το Instagram παίρνει “φωτιά”

Vianney Le Caer/Invision/AP, archivo

Η Rihanna είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις μουσικές της επιτυχίες αλλά και την αυτοπεποίθησή της που συμβάλει στο ότι δεν παύει να δοκιμάζεται σε ολοένα και περισσότερους χώρους και να βγαίνει νικήτρια. Αφού ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της σειράς beauty προϊόντων και αφού σχεδίασε ρούχα και παππούτσια γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, σειρά είχαν τα εσώρουχα.

Η Rihanna έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser από τη νέα της συλλογή που ονόμασε Savage X Fenty στο Instagram, το οποίο σε λιγότερο από ένα 24ωρο έχει κάνει σχεδόν 2 εκατομμύρια views ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της 30χρονης σταρ από τα Barbados. «Είμαστε έτοιμοι να το ανάψουμε, κορίτσια» έγραψε η Rihanna, συνοδεύοντας το σχόλιο με το emoji μιας φλόγας προδίδοντας ότι η συλλογή της θα είναι αν μη τι άλλο θηλυκή και sexy.

 

Ο λογαριασμός της σειράς εσωρούχων που υπογράφει στο Instagram, μοιράστηκε νωρίτερα ένα ακόμα teaser στο οποίο διακρίνεται η Rihanna να φορά ένα δείγμα της επερχόμενης συλλογής.

We got neXt.

A post shared by SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) on

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη πρόσφατα περιλήφθηκε στη λίστα των Times με τα πρόσωπα που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη για το 2018, ενώ ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας πρωταγωνιστώντας στο επικείμενο Ocean’s 8.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP, archivo