RIHANNA

Body Lava Highlighters: Θα πάθεις εμμονή με τα νέα καλλυντικά της Rihanna

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τις λάμψεις στο μακιγιάζ της. Είναι αυτό το κορίτσι που γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά του κυκλοφορώντας μία συλλεκτική συσκευασία του 3D χρυσού-υπερμεταλλικού και το bestseller highlighter της Fenty Beauty,  Freestyle Highlighter, με το αποτύπωμα των 30 χρόνων της χαραγμένο στο εσωτερικό του. Είναι το ίδιο κορίτσι που πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσω του Instagram της Fenty Beauty το λανσάρισμα των πρώτων προϊόντων του brand για το σώμα με λάμψη.

Οι συστάσεις τώρα. Τα νέα προϊόντα λέγονται Body Lava Highlighters και όπως καταλαβαίνεις πολύ σωστά από το όνομά τους, πρόκειται για luminizers (προϊόντα λάμψης) που απλώνονται στο σώμα, χαρίζοντας ένα χρυσαφένιο αποτέλεσμα.

 

Η αποκάλυψη έγινε μόλις όταν η Riri ανέβασε μερικά stories στο Instagram του Fenty Beauty όπου στην ουσία καλωσόριζε τη νέα σειρά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν μικρά βιντεάκια όπου δοκίμαζε τα νέα #bodylava.

 

Σύμφωνα με τα σχόλια της, τα Βody Lava θα είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις, μία ιριδίζουσα baby pink (Who Needs Clothes) και μία shimmerry bronze (Brown Sugar), ενώ η σύνθεσή τους είναι ρευστή έτσι ώστε η επιδερμίδα να είναι απαλή, φωτεινή και glowy. Παράλληλα, μαζί με τα luminizers, η Riri θα κυκλοφορήσει το #fairybomb glittering pom pom που θα βοηθάει στο τέλειο άπλωμά τους στο σώμα.

A post shared by Rihanna(@rihanna_online) on

 

Και σε αυτό το σημείο πρέπει να δεις τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων λανσαρισμάτων Fenty Beauty.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Εγώ ήδη τα θέλω απεγνωσμένα. Εσύ;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP, File