CELEBRITIES

Priyanka Chopra – Nick Jonas: Αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο μήνες σχέσης

Charles Sykes/Invision/AP

Το Hollywood έχει αρχίσει να παίρνει πολύ στα σοβαρά τη φράση «Στη βράση κολλάει το σίδερο». Λίγες εβδομάδες μετά τους αστραπιαίους αρραβώνες της Arianna Grande με τον καλό της Pete Davidson, και του Justin Bieber με την Hailey Baldwin, ήρθε η σειρά για τους ερωτευμένους Priyanka Chopra και Nick Jonas.

Όπως επιβεβαιώνει το Αμερικανικό People το ζευγάρι μετά από δύο μήνες σχέσης αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, και μάλιστα το μονόπετρο αγόρασε ο 25χρονος τραγουδιστής από τη διάσημη αλυσίδα κοσμηματοπωλείων Tiffany. Η πρόταση γάμου του στην 36χρονη ηθοποιό πραγματοποιήθηκε όσο γιόρταζαν τα γενέθλιά της στο Λονδίνο.

Τον περασμένο μήνα η ηθοποιός είχε γνωρίσει όλα τα μέλη της οικογένειάς του καλού της ως συνοδός του σε γάμο του ξαδερφού του, ενώ λίγες εβδομάδες μετά ταξίδεψαν μαζί στην Ινδία για να γνωρίσει εκείνος την μητέρα της συντρόφου του. Οι φήμες για τον αρραβώνα, που οι εκπρόσωποι Τύπου του ζευγαριού δεν επιβεβαίωσαν ακόμη, ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης της Ινδικής ταινίας Bharat, Ali Abbas Zafar ανακοίνωσε στα social media ότι η Priyanka αποχωρεί από το project για έναν πολύ ευχάριστο λόγο.

Η ώρα η καλή!

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP