CELEBRITIES

Μάθε πώς διατηρείται στα 52 κιλά η Κατερίνα Καινόυργιου

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όσο περνάει ο καιρός το κορμί της Κατερίνας Καινούργιου γίνεται ολοένα και πιο σφριγηλό, κάτι που μαρτυρά και η φωτογράφιση που έκανε με μαγιό για το εξώφυλλο του People.

«Πολλά κορίτσια, μέσα από τα social media, μου ζητούν συμβουλές άσκησης και διατροφής. Καλό, όμως, είναι να απευθυνόμαστε σε ειδικούς. Οι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει είναι η Μαρία Ψωμά και ο Γιώργος Μουλίνος, δύο εξαιρετικοί διατροφολόγοι. Ουσιαστικά, αυτό που ακολουθώ είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα με πέντε γεύματα. Πίνω άφθονο πράσινο τσάι και, αν πεινάσω ενδιάμεσα στα γεύματα, έχω πάντα μαζί μου μπάρες δημητριακών. Το μόνο που αποφεύγω είναι τα τηγανητά και να τρώω το βραδινό μου μετά τις 10.00 το βράδυ. Κατά καιρούς, θα κάνω τις παρασπονδίες μου με γλυκά ή παχυντικά φαγητά, αλλά πάντα με μέτρο».

Όσον αφορά την άσκηση, η Κατερίνα γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα. «Έχω μπει σε ένα πρόγραμμα και κάνω γυμναστική με ιμάντες TRX. Εκτός από αυτό, κάθε μέρα που ξυπνάω φροντίζω να τρέχω στο διάδρομο ή στο δρόμο». Όπως εξηγεί: «Όταν διάβαζα για τις Πανελλήνιες, παραμέλησα τον εαυτό μου, έτρωγα άτσαλα και πήρα πολλά κιλά. Κάποια περίοδο, όταν εργαζόμουν ως δημοσιογράφους στο πρωινό που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Mega, είχα φτάσει 72 κιλά. Τότε αποφάσισα πως έπρεπε να κάνω κάτι δραστικό για να αδυνατίσω και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφεθώ ξανά». Την κουβέντα μας διακόπτει μια κοπέλα από το διπλανό τραπέζι, η οποία φεύγοντας δίνει συγχαρητήρια στην Κατερίνα για την εκπομπή. «Το πιο σημαντικό είναι πως νιώθω αγάπη από τις γυναίκες και όχι ζήλια και ανταγωνισμό. Αυτό το έχω κερδίσει» συμπληρώνει, ενώ μου εξομολογείται πως η πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν στο δρόμο είναι σχετικά με την προσωπική της συλλογή ρούχων Lynne by Katerina Kainourgiou. «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι ό,τι πιο δημιουργικό έχω κάνει. Ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας και συνεχίζουμε πολύ δυναμικά».

Τα πέντε αγαπημένα look της Κατερίνας Καινούργιου για το φετινό καλοκαίρι

1. Το maxi minimal φόρεμα, συνδυασμένο με πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα.

2. Τα κομμάτια σε έντονα χρώματα, όπως το κοραλλί και το πράσινο, που κάνουν αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

3. Η δαντέλα για βραδινές και πιο αέρινες εμφανίσεις, κυρίως σε μπεζ αποχρώσεις.

4. Τα μίνι αλλά και girly φορέματα για όλες τις ώρες.

5. Τα ρούχα με σέξι λεπτομέρειες: Έντονα σκισίματα και κοψίματα στα ρούχα, όπως ένα βαθύ ντεκολτέ ή μια γυμνή πλάτη.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ποια είναι η πιο αστεία ατάκα που έχει ακούσει η Κατερίνα Καινούργιου στο σεξ;

Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει συμβουλές για το σωστό στυλ και μια υγιή σχέση