CELEBRITIES

Λίτσα Πατέρα: “Θα είναι ωραία όταν πεθάνω”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Καλεσμένη της εκπομπής “Αργά” του Θοδωρή Αθερίδη ήταν η Λίτσα Πατέρα. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, η γνωστή αστρολόγος εξομολογήθηκε ότι πιστεύει στη μεταθανάτια ζωή, μετά από μια εμπειρία που είχε.

«Πολλές φορές λέω “ωραία είναι όταν πεθάνω γιατί εκεί θα δω”! Πιστεύω ότι η ψυχή δεν πεθαίνει και είναι εμπειρίες που έχεις μέσα σου και από την άλλη ζωή. Πιστεύω στην άλλη ζωή από εμπειρία».

Και κατόπιν εξήγησε: «Είδα ένα όνειρο από κάποιον που έχει πεθάνει και ένα άσχετο πρόσωπο προς εμένα είδε το ίδιο όνειρο που του έλεγε “να πας να βρεις τη Λίτσα”. ‘Ήρθε και με βρήκε. Λέω “πως και ήρθες να με βρεις;” και μου λέει “είδα αυτό το όνειρο πριν από δέκα ημέρες!”»

Ακόμα, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε και στην αυστηρότητα της οικογένειάς της, λέγοντας: «Προέρχομαι από μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και υπήρχε στρατιωτικός νόμος στο σπίτι. Ξυπνούσαμε στις 6 στρώναμε κρεβάτια κτλ. Αν σου πω ότι παντρεύτηκα για να κοιμηθώ; Βέβαια δεν κοιμήθηκα ποτέ!» και κατέληξε: «Αν ο πατέρας μου ήταν στρατηγός η μητέρα μου ήταν υποστράτηγος. Ήταν πάρα πολύ αυστηρή, παραπάνω από το κανονικό και αυτό μου έχει κοστίσει εμένα. Αυτό που δεν έχω ξεπεράσει είναι κάποιες θύμησες που είχα από την μαμά μου και πίστευα πως είναι άδικο. Με πονάει! Και δεν ξέρω… εγώ πιστεύω στα παιδιά μου είμαι το αντίθετο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Λίτσα Πατέρα: Τι πρόβλεψη έκανε για την κόρη του Αντώνη Ρέμου;

Λίτσα Πατέρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι ένα μικρό κοριτσάκι που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των καταστάσεων»