CELEBRITIES

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Πέγκυς Τρικαλιώτη με τον σύντροφό της

NDP Photo Agency

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Είναι επίσης και πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Θανάση Δόση για τον οποίο μιλά κάθε φορά με αγάπη στις συνεντεύξεις της. Μαζί του βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Θανάσης Δόσης γνωρίστηκαν και σε μικρό χρονικό διάστημα από τη γνωριμία τους η ηθοποιός έμαθε ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες να κάνει παιδί. Για την ακρίβεια είχε ελάχιστες, κι ας είχε νιώσει όπως έχει πει σε συνέντευξή της ότι ο Θανάσης θα ήταν ο πατέρας του παιδιού της. Κόντρα στις πιθανότητες το παιδί ήρθε και κάπως έτσι έγιναν γονείς της επτάχρονης σήμερα Φραντζέσκας, που φοιτά στη Β’ Δημοτικού.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Διάβασε επίσης: Πρώτη μέρα στο σχολείο. Οι διάσημοι ξεπροβοδίζουν τα παιδιά τους

«Ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή, αλλά όχι, αν είχε έρθει νωρίτερα στη ζωή μου, δεν θα ήμασταν μαζί. Γιατί είχε και εκείνος σοβαρή σχέση τα προηγούμενα χρόνια, όπως και εγώ. Ο Θανάσης ήρθε όταν είχα χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Επίσης, αναζητούσαμε το ίδιο πράγμα, τη συντροφικότητα. Δεν υπήρξαν ζήλιες και γκρίνιες ανάμεσά μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν τέτοιον άνθρωπο» είχε πει σε συνέντευξή της στο ”People” η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Ο σύντροφός της εργάζεται σε έναν τελείως διαφορετικό από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά όπως έχει πει η ηθοποιός που για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν»: «Μ’ αγαπάει… Κι όταν αγαπάς κάποιον, τον καταλαβαίνεις».

NDP Photo Agency

Με τη Γιούλικα Σκαφιδά στην ίδια πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνών- NDP Photo Agency

Γι’ αυτή την αγάπη και την κατανόηση, για την κάθε τους μέρα μαζί, τον είχε ευχαριστήσει πρόσφατα δημόσια η Πέγκυ Τρικαλιώτη με μία ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του. «Λατρεμένε μου χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ για όλα. Για το κάθε μέρα μας, για το πριν και το μετά μας! Σε λατρεύω!», είχε γράψει δημοσιεύοντας την κοινή τους φωτογραφία.

 

Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Αλλά κάθε φορά που χαρίζει έστω και μία του αγκαλιά στον φακό στις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του, ενισχύει την πίστη μας στην αγάπη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency