CELEBRITIES

O Jon Hamm χώρισε. Πού να μάθεις και το γιατί!

Ο Jon Hamm aka Don Draper βρισκόταν σε σχέση με την Jennifer Westfeldt για 18 χρόνια. Να στο ξαναγράψω για να το εμπεδώσεις, 18 ΧΡΟΝΙΑ.

Τώρα πια δεν είναι μαζί. Το ”γιατί” είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα. Η απάντηση έρχεται από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού και απ’ ότι φαίνεται δύο πράγματα μπήκαν ανάμεσα στο ζευγάρι: ο Jon Hamm σταμάτησε να πίνει και ξεκίνησε να θέλει παιδιά.

Όλ’ αυτά τα χρόνια, η 45χρονη Jennifer ”πρόσεχε” τον 44χρονο Jon, ο οποίος πάρταρε ανελέητα και το ‘ριχνε έξω, ενώ εκείνη τον φρόντιζε. Κάπου εδώ η Westfeldt κουράστηκε να νιώθει περισσότερο μάνα απ’ ότι σύντροφος και ερωμένη και είπε να χωρίσει.

”Πάντα είχε τους προσωπικούς του δαίμονες και χρειαζοταν μια μητρική φιγούρα στη ζωή του”, είπε η ίδια πηγή στο περιοδικό People.

Όλοι υποθέταμε πως μόλις σταματούσε το αλκοόλ ο Jon, θα χώριζαν αφού δε θα τη χρειαζόταν άλλο για να τον στηρίζει και να τον προσέχει.

Παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να τα βρουν και να μείνουν μαζί, αποφάσισαν ότι το να χωρίσουν είναι η πιο σωστή απόφαση. ”Ένιωθε ένοχος επειδή η Jennifer του στάθηκε όσο πάλευε με τον αλκοολισμό. Είναι λυπηρό.”, είπε μια άλλη πηγή στο Us Weekly.

Όσο περνούσε ο καιρός, ένα άλλο θέμα που τους έκανε να αποξενωθούν, ήταν οι διαφορετικές τους απόψεις, πάνω στο αν θα έπρεπε να ξεκινήσουν μια οικογένεια. Και για να ξέρεις, αυτός ήθελε παιδιά, εκείνη όχι. Δεν την κατηγορούμε.